thumb-62

Borgerene i Vinkel har fået egen hjertestarter

17/10-17

Den 6. oktober fik borgerne i Vinkel overrakt en hjerte-starter i forbindelse med den årlige Vinkelfest i Terminalbygningen i Skive Luft-
havn. De glade givere er Støtteforeningen for Skive Lufthavn, som gerne vil bidrage med sikkerheden i det lille lokalområde.

– Der kan jo ske uheld i en lufthavn, og på denne her måde, er der hjælp at hente, hvis en patient skulle have brug for det. Hjertestarteren vil komme alle borgere i Vinkel til gode, og her er det er vigtigt, at der altid er adgang, så man kan få fat på den, når det er påkrævet.

Det er også vigtigt, at der er person som hurtigt kan hente hjertestarteren til en eventuel patient, og den person fandt vi til festen i fredags. Det blev Christian Bahn-Larsen. Men alle vil i realiteten kunne bruge den, da der er en guide indbygget, som fortæller, hvordan den skal anvend-es, fortæller medlem og kasserer i Støtteforeningen for Skive Lufthavn, Leif Søndergaard.

Støtteforeningen for Skive
Lufthavn blev dannet for over 10 år siden. Dens formål er at afholde forskellige flyvearrangement-er herunder VM, NM og Danske Mesterskaber i forskellige flyvediscipliner. Normalt har Støtteforeningen et større eller mindre overskud på disse arrangementer, og en gang om året udlodder man af overskuddet til klubberne på pladsen. Normalt vil det være en klub, som har ydet en ekstraordinær indsats for lufthavnen, men andre kan også komme i betragtning. Således har man i år besluttet at indkøbe en hjertestarter til gavn for hele Vinkelområdet.

Placeringen af Hjertestarteren bliver i gangen ved havnekontoret, hvor den kan sidde i læ for regn og andet uvejr.

På billedet ses Leif Søndergaard fra Støtteforeningen til venstre, som overrækker hjertestarteren til Inge-Lise Bertelsen fra Vinkelborgerne.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev