thumb-20

Bliv medlem af bestyrelsen i Højslev St. IF

12/10-18

Højslev St. Idrætsforening er en velfungerende idrætsforening, som er særdeles aktiv og vægter fællesskab højt blandt medlemmer og samarbejdspartnere med sjove arrangementer af forskellig art.

Idrætforeningens samarbejdspartnere tæller bl.a. Nr. Søby Idrætsfore-ning “Motion og Samvær” og “FC Salling”. Foreningen inkluderer Skive Kommunes 2. største fodboldklub og tæller i alt 500 medlemmer, hvoraf rigtig mange er ungdomsspillere.

I 2016 blev der afholdt 100 års jubilæum for foreningens opstart, som var en fantastisk dag og aften. Nye kræfter til Højslev St. Idrætsforening Og hele det fremtidige fodboldeventyr skal ledes af en engageret og frivillig bestyrelse. – På nuværende tidspunkt ønsker flere af de nuværende bestyrelsesmedlemmer at udtræde fra bestyrelsen og vi mangler derfor nye kræfter, som er klar på at tage ansvar, gøre en indsats og derved have indflydelse på idrætforeningens fremtid, fortæller Carl Nissen, formand.

Bestyrelsen består af 9 personer: En formand, kasserer, sekretær, næstformand, 3 menige medlemmer og 2 medlemmer som er med i ungdomsudvalget og deltager i bestyrelsesmøder til dette punkt.

– Der er ingen tvivl om, at man som en del af bestyrelsen møder rigtig mange mennesker, såsom fodboldspillere, tilskuere, forældre, sponsorer, udvalgsmedlemmer osv. Sammen med dem kan man opbygge et stærkt fælleskab omkring den fælles interesse – idræt.

Højslev St. Idrætsforening bygger på frivilligt arbejde, som muliggør at børn, unge og voksne kan dyrke idræt i et opbyggeligt og hyggeligt fællesskab. Var det måske noget for dig, at komme med i bestyrelsen for Højslev St. Idrætsforening, spørger Carl Nissen.

En forening med mange jern i ilden Bestyrelsen afholder møde ca. 1 gang månedligt. Se-kretæren udarbejder i samråd med formand en dagsorden og der laves referat. Her lidt punkter fra nogle af de tidligere dagsordner på møder: Fodboldtræner, fodboldsopstart, indefodbold, arbejdsdag, hjemmekampe bemanding, fællesspisning, klubaften, sponsorer, målaktier, fællesmøde med Nr. Søby IF, indefodbold, Høker Cup, FC Salling, kantine/bemanding, badminton, tennis og lotterispil.

Der er også en del forskellige udvalg i foreningen: Ungdomsudvalg, Tennisudvalg, Badmintonudvalg, Svømmeudvalg, Lotterispil-udvalg og Indefodboldudvalg. – Vi har udpeget/valgt medlemmer til Søby-Højslev Arena bestyrelse og til Søby-Højslev Byfest og vi har repræsentanter i Motion og Samvær, ligeledes i FC Salling samarbejdet, fortæller Carl Nissen videre.

– Vi har også en fantastisk velfungerende Club60, som mødes og ordner forskellige ting i klubben på helt frivillig basis. Foreksempel ordner de græskanter, skilteopretning, tribune rengøring, diverse reparationer osv. Vi har lige fået anlagt ny stor kunstgræsplæne og vi har et fantastisk flot anlæg.

We Need You
Alt dette kan du blive en del af og arbejde aktivt for, således at Højslev St. Idrætsforening om 100 år stadig vil stå som en bastion indenfor Jyske Idrætsforeninger. – Hvis du kan mærke, at det kunne være noget for dig at arbejde for, så kontakt nuværende medlemmer af bestyrelsen eller skriv på vores Facebook side, siger Carl Nissen. Og der er generalforsamling i november måned, hvor du er så hjertelig velkommen.

Så kom frisk og oplev en idrætsforening, som gør en stor indsats for at børn, unge og voksne kan mødes i hyggeligt samvær og dyrke en masse sund sport! Hvis der er spørgsmål, da ring til Carl Nissen på 29444099 eller Ida Christensen på 30245092.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev