thumb-19

Besøg Legeland i Viborg og den nye trampolinpark

13/02-18

Viborg: Hvor der tidligere var en oppustelig fodboldbane og en stor sandkasse, ligger nu en ny kæmpe stor trampolinpark.

– Jeg har set en trampolinpark, de har i Rush i Aarhus. Og siden jeg så den første gang, har jeg tænkt, at den blev vi bare nødt til også at have, siger Kenneth Lovén, der startede planlægningen og slog de første streger helt tilbage i februar 2017.

For at få plads til den store trampolinpark er den store sandkasse og den oppustelige fodboldbane droppet. I stedet for den oppustelige fodboldbane er der bygget en mindre bane i et stort bur. – Der skal jo gerne ske noget nyt. Og konceptet med trampolinparken er, at man kan vælge og betale for kun legeland eller legeland og en tid i trampolinparken, fortæller Kenneth Lovén, der har drevet Legeland Viborg i syv år.

Legeland Viborg er 3000 kvadratmeter stort og har blandt meget andet spillemaskiner, klatrevæg, rodeotyr og kuglerum, samt en café og et afslapningshjørne til de voksne.

HUSK Legeland Viborg  har åbent alle ugens dage i både uge 7 og 8….;o)

Trampolinpark
Det er en god ide at booke tid, da der kan være tider hvor der er helt booket op. Tider starter og slutter på hele klokkeslet.. kl.10-11-12-13 osv. Man booker onlie og betaler ved ankomsten.

Hos Legeland Viborg glæder man sig til at få besøg af en masse legeglade og aktive børn. – Vi er klar, kom blot og se hvor mange aktiviteter vi har til børnene, både store og små, slutter Kenneth Lovén.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev