Dato

19 nov 2021
Expired!

Tid

20:00 - 00:00

Johnny Logan (IRL) Skive Theater

Sidste år hvor han gæstede Skive Theater, var der udsolgt til koncerten. Det viser ikke bare, at irske Johnny Logan er populær, men også at han kan noget helt ekstraordinært:

Det er endnu ikke lykkedes for andre end Johnny Logan at vinde det Europæiske Melodi Grand Prix tre gange. Med flere end seks millioner solgte albums på verdensplan har Johnny Logan for længst skrevet sit eget kapitel i musikhistorien.

I 2007 udgav Johnny Logan et album indspillet i Danmark med danske musikere med titlen ”Irish Connection” – dette album blev et kæmpe comeback for Johnny Logan i hele Skandinavien – idet albummet solgte til platin i Danmark og dobbelt platin i Norge og til guld i Sverige.

Albummet bestod af en lang række irske folkesange, som alle kender og her fortolket i Johnny Logans forunderlige musikalske univers med respekt for de originale melodier. Succesen blev fulgt op af en årelang turné ikke mindst i Danmark, hvor han har en meget stor fanskare.

Johnny Logan fik i januar 2010 et nyt hold fantastiske musikere under ledelse af Rasmus Hedeboe. Disse musikere var også med til indspilningen hans seneste CD – ‘The Irish Connection 2 – The Irish Soul, som også blev indspillet i Danmark. Endnu et dejligt album, som tager lytteren på en rejse gennem nogle af Irlands mest populære ‘traditionals’ samt en stribe helt nye sange.

Det er en vidunderlig blanding af smukke ballader og festlige Irske Jigs, skrevet, produceret og spillet af nogle af vores dygtigste musikere.

Også på dette album er Johnny Logans stemme stadig lige så kraftfuld og frisk i sit udtryk, som den var første gang, vi stiftede bekendtskab med den, dengang for over 30 år siden.

Disse to albums “The Irish Connection 1” og “The Irish Soul” lægger det musikalske fundament for livekoncerterne med Johnny Logan & Friends når de optræder – selvfølgelig altid garneret med de tre vindersange fra Det Europæiske Melodi Grandprix.

Johnny Logan kæder sit show i Skive Theater sammen med sjove anekdoter og jokes, som han ynder at fortælle sit trofaste publikum.

Derfor bliver koncerterne en rigtig god og nærværende oplevelse i selskab med den kendte og populære verdensstjerne.

Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev