Dato

10 maj 2021
Expired!

Tid

08:00 - 18:00

Dobbeltkoncert med Sanne Salomonsen og Anne Linnet i KulturCenter Skive

Fredag den 4. juni står to af dansk musiks største kvindelige stjerner gennem de seneste 40 år, på scenen.

Sanne Salomonsen har som få formået at følge med tiden og hele tiden vise nye sider af sig selv – og foruden Anne Linnet Band har mange også erindringer om hits som “Sui-Sui” og “Woodoo” fra hendes tid som frontfigur i Sneakers.

Med 16 soloalbums er der rigeligt med hits at finde frem fra bagkataloget: ”Kød og blod”, ”Den øde ø”, ”Kærligheden kalder”, ”Hvis du forstod”, ”Uden dig”, ”Where blue begins” og ”Den jeg elsker”, og flere andre kan vi forvente af hele Danmarks rockmama.

Der bliver en sand perlerække af hits at synge med på, når Sanne Salomonsen er klar til at give den gas i KulturCenter Skive, fredag den 4. juni kl. 20:00.

Det bliver der også, når Sanne Salomonsen kl. cirka 21:45 overlader scenen til Anne Linnet, én af sine mangeårige musikalske ”søstre” med en fortid sammen i Anne Linnet Band fra 1980-1983.

Anne Linnet har udgivet adskillige soloalbums og været medlem af Tears, Shit & ChanelAnne Linnet Band og Marquis de Sade.

Anne Linnet har opnået anerkendelse for sine ærlige, politiske og feministiske tekster. Hun har heller ikke holdt sig tilbage fra at eksperimentere med musikalske genrer.

Det bliver et brag af en aften med to fantastiske kvinder og deres musik.

Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev