Dato

19 aug 2021
Expired!

Tid

19:30 - 00:00

Dobbeltkoncert med Ginne Marker og Mads Langer

Hun er den nye, funklende stjerne på den musikalske himmel. Med sit suveræne talent har Ginne Marker allerede modtaget adskillige roser af anmelderne. Nu kan du opleve hende live – og selv høre, hvorfor Ginne Marker på ganske kort tid har taget både publikum og anmelderne med storm.

Ginne Markers debutalbum, For Seasons to Come, udkom i november 2019 på Giant Birch, og titelnummeret alene har rundet over to millioner afspilninger. Albummet, som er produceret af Aske Jacoby, har modtaget adskillige flotte anmeldelser og høstet adskillige priser.

At opleve et talent som Ginne Marker er ikke noget, man regner for en selvfølge, og dette 25-årige aalborgensiske stjerneskud kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt og underspillet facon.

Kald det pop, jazz-pop, singer-songwriter. Hendes musik favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd. Det er musik, der ifølge anmelderne i den grad er værd at lytte til, og der venter os en magisk og skelsættende oplevelse, når vi skal opleve Ginne Marker live i KulturCenter Skive.

Alene navnet får hjerterne på Skive-egnen til at banke af stolthed over den store søn – Mads Langer.

Han har befundet sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel i efterhånden mange år. Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og over 100 millioner streams, er han mand for at levere en perlerække af smukke sange og genkendelige hits.

Der er kommet talrige vidunderlige hits fra Mads Langers hånd – ”Fact-fiction”, ”You’re not alone”, ”Overgir mig langsomt”, ”3AM”, ”Elephant”, ”Monsters in my mind”, “Me Without You”, ”Flawless” og mange flere.

Vi er alle vilde med Mads Langer – og det bliver vi mindet om, når han atter vinder alle hjerter med sine melodiøse melodier og poetiske tekster.

Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev