Dato

05 aug 2021
Expired!

Tid

20:00 - 00:00

Dizzy Mizz Lizzy KulturCenter Skive, Spar Nord Salen

The Alter Echo Tour

Ny dato for den aflyste koncert i juni
bliver 5. august 2021

Mange havde glædet sig til at opleve det fantastiske, danske rockband Dizzy Mizz Lizzy i KulturCenter Skive, og derfor var det ærgerligt, da koncerten måtte aflyses på grund af sygdom.

– Vi måtte aflyse med få timers varsel, men nu er der en ny dato. Det glæder mig at kunne slå fast, at vi gennemfører koncerten i KulturCenter Skive torsdag den 5. august kl. 20.

Det oplyser direktøren for kulturcentret, Knud Bjerre.

Mange vil gerne opleve, hvordan nedlukningen af landet og de stille dage under coronaen fik bandet til at tænke kreativt.

”Vi udgav vores nye album ”Alter Echo” i marts under den første nedlukning, og vi havde glædet os meget til at præsentere de nye sange for vores fans. Men da det ikke kunne ske som planlagt, og da vi brænder for at komme ud at spille, har vi fundet på noget andet”.

Det fortæller Tim Christensen med henvisning til de unikke “sid-ned” koncerter. Det bliver en helt særlig oplevelse, som fans ikke bør gå glip af – og det kan altså lade sig gøre torsdag den 5. august.

“Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum alligevel skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele ”Alter Echo” fra start til slut. Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget,” siger Tim Christensen.

Han tilføjer, at de naturligvis også vil spille udvalgte højdepunkter fra deres tidligere plader, hvor ikke mindst debuten fra 1994 har skrevet sig ind i den danske rockhistorie med gigantiske hits som ”Waterline” og ”Silverflame”.

Der er endnu billetter at få til koncerten.

Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev