Dato

14 maj 2021
Expired!

Tid

20:00 - 00:00

D-A-D A Prayer for the Crowd Live 2021 i KulturCenter Skive

FOR IIIIND I HELVEEEEDD SKIIIIVE!!!!

Mange trænger til en gedigen omgang hård rock efter mange stille dage – og er nogle leveringsdygtige, er det danske D-A-D.

D-A-D er med deres kommende turné, ”A Prayer for the Crowd”, klar til at levere, og der venter gæsterne en koncertoplevelse udover det sædvanlige i KulturCenter Skive.

”Hvis der er noget, vi ikke har prøvet før, så gider vi godt – vi elsker udfordringer. Vi har tidligere prøvet at spille for et siddende publikum på de store Monsters of Rock-krydstogter i Miami, og det er en helt særlig disciplin: Det er ikke en radiotransmission, hvor man bare skal spille fedt, eller en live-udsendelse på tv, hvor man skal vide, hvor kameraerne står – og spille fedt. Her skal man bare spille meget bedre. Koncerter overkompenserer ofte med masser ild og kanonslag, men her har vi ikke scenografien at støtte os op af. Musikken spiller den største rolle, og det passer supergodt til vores bands udvikling. Vi har efterhånden nået en alder, hvor vi tror på vores egen karisma. Hvis vi ikke gjorde det, ville vi føle os meget nøgne og udsatte.”

Det fortæller D-A-D-forsanger Jesper Binzer.

”Vi ved af erfaring, at det bare kører med de siddende koncerter, og rent kunstnerisk er det fantastisk. Vi er tvunget til at spille med pistolen for panden – vi har ingen valgmuligheder. Men det giver publikum mulighed for at opdage alle de fine nuancer i vores ellers så grove udlægning af rockmusikken. Vi har bemærket, at vores fans i løbet af det seneste årti er blevet meget mere optaget af at lytte til detaljerne i musikken, og folk lægger mærke til kor, sangstrukturer og sammenhængskraften i vores sange på en helt anden måde, når de oplever koncerterne på den her måde. Al tvivl og alle overvejelser bliver skyllet væk, lige så snart musikken spiller. Og når man spiller godt, skal magien nok opstå,” lyder det fra D-A-D.

De finder heller ikke antallet af gæster til de forestående koncerter afgørende. De glæder sig blot til at levere – og bedre udgangspunkt kan vores gæster næppe få, når D-A-D atter er klar til at give den gas i KulturCenter Skive.

Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev