thumb-2

Bankospil med lokale kræfter i lige uger

10/05-2016

I sidste uges avis bragte vi en artikel om de lokale foreninger, Nr. Søby IF og Højslev St. IF og deres engagement i bankocentret i City Vest. Vi fik skrevet, at det var i ulige uger, de to foreninger arrangerer bankospil. Det er IKKE korrekt!

Hver anden mandag – i LIGE UGER – er frivillige fra de to foreninger på plads, når omkring 150 mennesker spiller om kontante gevinster i 30 spil.

– Folk kommer her for at hyg-ge og for at få spændingen og vi har rigtigt mange faste gæster, der kommer her hver gang. Andre kommer en gang imellem, fortæller Connie Justesen, der er en af de mange frivillige, der hjælper til ved spillene.

Det er både mænd og kvinder i alle aldre, der møder op og spiller med. Det er blevet trendy, at spille banko igen. Flere og flere unge mennesker nyder spændingen og hyggen, når de to idrætsforeninger inviterer indenfor til banko.

Der er mulighed for at købe kaffe, sodavand, pølser, fransk-brød, slik og andre lækre ting og har man trang til tobak, kan dette nydes udenfor under halvtag.

Hele overskuddet fra bankospillene går til de to foreninger, der afvikler spilleaftenerne.

– Der kanaliseres hvert år en del penge i kasserne hos Højslev St. IF og Nr. Søby IF og det er en rigtig god sidegevinst for os. Vi kommer her mest for hyggens skyld, men det er da dejligt, at andre får noget godt ud af det også i den sidste ende, smiler Connie Justesen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev