thumb-20

Bagagerumsmarked i Skive

19/06-17

SKIVE: Nu bliver der igen mulighed for gode handler og ægte markedsstemning, når Sport & Event Center Jebjergs støtteforening for andet år i træk starter op for en ny omgang bagagerumsmarked på Dyrskuepladsen i Skive.

Fra og med torsdag den 22. juni og fem torsdage frem, vil Dyrskuepladsen summe af liv og glade handlende, som håber på et godt køb og/eller et godt salg.

-Sidste år lå bagagerumsmarkedet lørdag og søndag én gang i måneden. Men tit skal folk så meget andet i weekenden, så i år har vi besluttet os for at holde det om torsdagen i stedet. Første gang bliver den 22. juni og vil komme til at køre seks torsdage i træk. Vi opfordrer derfor folk til at få ryddet op hjemme i gemmerne – så bliver der måske også plads til lidt nyt. Man behøver ikke melde sig til for at få en stand, man kommer bare, fortæller Kurt Bertelsen, Lund og Lene, frivillig medhjælper fra Jebjerg.

Men hvad er et bagagerumsmarked uden pølser. Lars Jeppesen fra Salling Udlejning vil stå for salget af pølser, så man kan få stillet den lille sult. Derud-over vil han, i forbindelse med sit 10 års jubilæum torsdag den 29. juni, stille et kæmpe legeland op til fri afbenyttelse for alle børn. Der bliver derfor også noget, som børnene kan hygge sig med, mens mor og far laver en god handel.

Skulle du derfor have noget liggende, som du ikke længere bruger, så lad andre få glæde af det med din egen stand på bagagerumsmarkedet.

En stand koster 175 kroner, og så må du tage al den plads du skal bruge. Alt overskuddet går uvilkårligt til ungdoms-arbejde.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev