thumb-23

Bagagemarked på Strandtangen i Skive

17/06-19

I lighed med 2018 arrangerer Sport & Event Center Jebjerg igen bagagerumsmarked i 2019, hvor der vil være marked 7 torsdage i juni, juli og august måned.

– Markederne vil i 2019 atter blive afholdt på Strandtangen ved Skive Havn, hvor vi har lejet os ind på det areal, hvor der holdes Skive Festival. Her kan man ikke stå i flottere rammer med skoven og vandet, og der vil også være fine toiletforhold, fortæller Kurt Bertelsen, Lund. Og i år udbygger vi åbningstiden fra 9-16 fordi der var mange sidste år, der lige manglede den sidste time fra kl. 15 til 16 for at kunne nå det efter arbejde. Og i år har der været mange henvendelser vedr. plads på markedet, så jeg er meget spændt på hvad der vil ske, hvor mange der møder op for at få en stand.

En stor succes sidste sommer

Sidste år blev markederne på strandtangen i Skive en kæmpe succes målt på både antal kræmmere og antal besøgende. – Både kunderne og udstillerne synes det er et fantastisk dejligt sted, fortæller Kurt Bertelsen, lokal arrangør. Og det synes vi også, for der er læ dernede på pladsen og det et stort plus. Sidste år oplevede vi også, at der kom gæster langvejs fra for at besøge markedet. Nog-le kom fra Ålborg, andre fra Grenå og de fortalte, at de lavede en tur ud af de, og de skulle også i vore genbrugsbutikker, en tur i Søndercentret og en tur i gågaden for at kigge lidt på byen, fortæller Kurt Bertelsen. Sågar Låsby Svendsen fik sig en stand med brugte sager og en god omgang markedssnak iblandet lidt handel. En folkelig og hyggelig dag for hele familien på Strandtangen i Skive.

Private og erhverv er velkomne som kræmmere

Så har du fået ryddet op i gemmerne eller er du en butik der ønsker at lave et outlet eller noget helt tredje, så bare kom. Alle er velkomne og der er ingen tilmelding fortsætter Kurt Bertelsen. – Man betaler for stadepladsen ved ind-
gangen når man ankommer. Og prisen for en stand er kun 175 for en dag og så kan du tage det plads du har behov for. Man kan også købe 3 facademeter til kun 75 kr. pr. dag. Og der kan købes pølser, kaffe og kage til yderst favorable priser! Så der er ingen grund til ikke at komme til bagagerumsmarked på Strandtangen i Skive, siger Kurt Bertelsen forventningsfuldt.

-Vi håber at denne smukke og nye placering igen i år vil åbne op for nye og gamle kræmmere og selvfølgelig også en hel masse glade gæster der kommer for at gøre en god handel, slutter Kurt.

Praktisk info

Markederne vil være åben for publikum i tidsrummet
kl. 09.00 – 16.00  Opstilling af stande vil kunne ske fra
kl. 07.00 alle dage.

Har du spørgsmål kan Kurt Bertelsen (billedet) kontaktes på tlf. 61680725.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev