thumb-47

Årsdag for dagplejen i Nr. Søby og Højslev

15/05-17

Lige som sidste år var det godt vejr da årets dag i dagplejen blev markeret landet over. Store og små nød forårssolen i både Nr. Søby og Højslev.

Der var masser af smil og aktiviteter, da dagplejerne i hhv. Nr. Søby og Højslev markerede den landsdækkende dagplejedag onsdag formiddag. Hos Nr. Søby Dagplejerne fejrede man dagen med intet mindre end en trafikskole. Der var købmand, tankstation, vaskehal, fodgænger overgang og rundkørsel. Dagplejebørnene hygge-de sig ligeledes med lysstop (rød, gul og grøn lys) og et sted hvor de kunne få luft på scooteren og komme over målstregen til sidst. Trafikskolen var et stort hit for børnene og dagplejegruppen sluttede dagen af med at synge et par sange; Den lille frække Frederik og Hjulene på bussen drejer rundt…

Temaet for dagplejedagen hos Dagplejerne i Højslev var bondegårdsbesøg hos Ivan Skov i Dommerby.

Dagplejerne i Højslev fulgtes alle til Dommerby enten med pyntede barnevogne eller pyntede ladcykler.
– Vi startede med at hilse på kyllinger, høns, heste, de mange køer og kalve samt 2 små geder. Det var en rigtig
dejlig dag og som altid en god og lærerig fremvisning af Ivan, fortæller Heidi Berg Mikkelsen.
– Det er altid skønt for os, at få lov, til at besøge gården i Dommerby, hvor der bare summer af hyg-ge og hvor dyrene bare har det godt. Et fantastisk sted for store og små.

Heidi slutter af med at fortælle, at gruppen alle-rede glæder sig til næste gang, de skal på bonde-gårdsbesøg hos Ivan – og mon ikke det er gengældt?

Så det var en flok trætte og glade børn, der drog med deres forældre hjem i onsdags?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev