thumb-2

Amatørkunstnernes Forårsudstilling 2018

Den 10. og 11. marts slår Fjends Kunstforening dørene op til Amatørkunstnernes Forårsudstilling 2018. Udstillingen bliver nummer 37 i rækken. Traditionen tro afholdes arrangementet i Stoholm Fritids- og Kulturcenter. Udstillingen henvender sig til alle, der arbejder med kunst og kunsthåndværk på amatørplan. Det vil sige, at deltagerne ikke må have kunsten som levevej eller hovedindtægt. Det kunstneriske niveau spænder bredt. Lige fra begynderen til de mere garvede udstillere, der viser værker af høj kunstnerisk kvalitet.

På Amatørkunstnernes Forårsudstilling får udstillerne, uanset kunstnerisk niveau, en mulighed for at vise deres værker frem. Det er selve idéen med udstillingen. De udstillede værker bedømmes af et dommerpanel bestående af fem uvildige censorer, der på forskellig vis alle har en professionel tilgang til kunsten. De værker, der ifølge censorernes bedømmelse hører til udstillingens bedre, tildeles et blåt mærke. Lørdag eftermiddag har udstillerne mulighed for at møde censorerne personligt og få råd og vejledning.

Man skal være medlem af Fjends Kunstforening for at kunne udstille på Ama-tørkunstnernes Forårsudstil-ling. Den 5. januar blev der lukket op for tilmeldinger. Foreningens medlemmer har
fået besked om tilmeldingsstart via email eller pr. brev og de første tilmeldinger er indløbet.

Nye udstillere kan stadig nå at være med. Kontaktoplysninger fremgår af kunstforeningens hjemmeside. Tilmeldingen foregår efter ”først til mølle” princippet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev