thumb-15

Ægte forårshumør hos Joans Blomsteri i Højslev

27/03-17

Forår betyder slut med vinterens mørke og kulde, og velkommen til lyse stunder og spirende blomster.

En fornemmelse der kun bestyrkes, når man træder ind af døren hos Joans Blomsteri i Højslev. Her dufter det fantastisk dejligt, og fuglene kvidrer løs – godt nok fra en cd – men stemningen er der.

Som noget nyt, er butikken indrettet således, at man som det første bliver mødt af et væld af skønne afskårne blomster, og går man længere ind i butikken, finder man rigtig mange flotte forårskrukker og pynteting at vælge i mellem. Både i de gule nuancer som kendetegner påsken, men også de blå, grønne og lyserøde farver. – Det fungerer rigtig godt sådan her. Kunderne føler, at de bedre kan se, hvad vi har at byde på, og kan nu gå rundt og udvælge netop de blomster, som skal med hjem i vasen eller bindes til en buket, siger Joan Villumsen

Til udendørskrukkerne har Joan netop nu fået mange skønne blomster og planter hjem fra Holland. Her kan blandt andet nævnes opstammede krydderurter, pil, magnolia og skovranke Clematis. Hun har nøje udvalgt et spændende sortiment i krukker, som kan bruges udenfor og som kan købes til fornuftige penge.

Udover de mange flotte krukker, blomster og pyntegenstande, finder man også et stort udvalg af specialvarer i butikken. Årets mange konfirmationer står jo for døren, og her står Joan klar til at være kunderne behjælpelige, hvis de ønsker idéer til den store dag.

-Når der er styr på servietter, lys og opdækning, kommer kunderne for at bestille blomster til bordene. Og der kan vi måske give de idéer, som man ikke selv lige havde tænkt på. Er man til noget anderledes, er der mange spændende marmelader, kaffe, most, saft, øl, vin, chokolade, som kun kan købes i specialbutikker. Det er der stadig flere der får øjnene op for.

Produkterne må gerne være lokale og have en god fortælling med på vejen. Selvfølgelig skal de også smage godt. Og det gør de, fortæller Joan Willumsen, som yderligere kan oplyse at butikkens åbningstider er udvidet i påskeugen samt på de lokale konfirmationssøndage.

Åbningstiderne kan altid findes på hendes hjemmeside eller på Facebook, hvor der ligeledes bliver lagt weekendtilbud op hver torsdag..

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev