thumb-69

Æble/hattefest på ældrecenter Bøgely

07/11-17

Onsdag i sidste uge havde personalet på Ældrecenter Bøgely i Hald fået stablet en noget anderledes fest på benene. En fest som gik under temaet æble/hattefest. Der blev sunget, spillet amerikansk lotteri og ikke mindst hygget i stor stil.

Blandt deltagerne var ældrecentrets leder Margrete Odland, beboere på ældrecentret, pårørende, folk fra byen, personale samt lokalpolitiker Johnny Knudsen fra Socialdemokratiet.

-Frivilligt personale have gjort klar og dækket op til de 95, som havde tilmeldt sig. Det var en rigtig hyggelig aften, hvor vores leder startede ud med at byde velkommen. Der blev sunget sange, serveret æbleflæsk, som en af vores kollegaer havde lavet sammen med køkkenpersonalet, efterfulgt af det store tagselvbord, som bestod af 2 slags kød, 2 slags kartof-ler, almindelig salat, pasta salat, dressing og flute. Vi var så heldige, at have et par af vores fantastiske ”gamle” kollegaer til at stå i køkkenet hele aftenen, fortæller medarbejder, Bente Eriksen.

Stemningen var i det hele taget i top helt vejen igennem, og til stor glæde blandt alle deltagere, blev der også tid til en gang amerikansk lotteri. Som afslutning på en vellykket aften, blev der serveret kaffe med kagebord. Selvfølgelig med æbler som ingredienser til alle fire kager/tærter. Æblerne have beboerne selv været med til at skrælle.

-Gæsterne virkede glade og godt tilfredse med festen, da de drog hjemad. Vi fra personalet er alle enige om, at det var en rigtig dejlig aften. Forberedelserne havde været det hele værd. Festen kunne ikke være stablet på benene, hvis ikke personalet havde ofret deres fridtid. Men det viser bare, hvor stærkt og godt et sammenhold der er mellem personalet. Vi alle værner om vores lille unikke plejehjem. Det her var femte gang, at vi som personale har arrangeret en fest på denne måde, slutter Bente Eriksen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev