thumb-4

Åbent hus på Skive Tekniske Skole d. 5. november

01/11-16

Hele Skive Tekniske Skole inviterer til åbent hus lørdag den 5. november fra kl. 10 – 14. Det er en rigtig god mulighed for at høre om skolens uddannelsestilbud og se skolens faciliteter og studiemiljø.

Dagen viser en almindelig skoledag og giver et indtryk af de mange spændende muligheder, som en erhvervs- uddannelse, en HTX eller en kombination af dem EUX giver. Dagen byder også på forskellige oplevelser rundt hos de forskellige uddannelser.

Nyhed! Kom også og hør nærmere om de 6 nye er- hvervsuddannelser, som skolen udbyder pr. 1. august 2017 på grundforløb 2. Det er murer, vvs-energi, ejendomsservicetekniker, cykel- og motorcykelmekaniker, automatik- og procesuddannelsen, struktør (anlægs- og bygningsstruktør samt brolægger).

I løbet af dagen er der informationsmøde, hvor skolens studievejleder fortæller om skolens uddannelser, og der er lejlighed til at få besvaret eventuelle spørgsmål. Der vil også være lejlighed til at få en individuel snak med Skive Tekniske Skoles studievejledere, som er klar til at besvare spørgsmål. Derudover er der mulighed for at møde og snakke med elever og lærere på vore forskellige uddannelsesretninger.

Også i år har skolen besøg af Radio Skive, som kårer vinderne i finalen af ”Vind 2 håndværkere”, hvor man skal møde op, hvis man bliver udtrukket som finalist i konkurrencen. Bliver man ikke udtrukket til finalen – så mød op alligevel og vær med i kampen om de sidste 10 finalepladser! kl. 10.00 overrækkes 3 legater fra Skives ny Borger- og Håndværkerforening til 3 af skolens elever fra afdelingerne EUD, EUX og HTX, som har gjort en særlig indsats og ydet noget særligt.

EUD – en erhvervsuddannelse med svendebrev
Går dine ønsker i retning af en erhvervsuddannelse, kan du vælge mellem forskellige fagretninger, som hver især giver adgang til en lang række erhvervsuddannelser. Uanset hvilken erhvervsuddannelse, du går og drømmer om, så kan den helt sikkert give adgang til en spændende hverdag.

EUX – et svendebrev kombineret med en HTX eksamen
Kunne du tænke dig at kombinere et svendebrev med en HTX eksamen, så er der også mulighed for det. Det kan du gøre med en EUX uddannelse. Det er et uddannelsestilbud til dig, der ønsker en erhvervsuddannelse kombineret med studiekompetencer på gymnasialt niveau, som giver adgang til videregående uddannelser.

HTX – en studenter- eksamen med masser af muligheder
Har du tænkt på at tage en gymnasial uddannelse med fokus på naturvidenskab og teknologi på højt niveau, så er HTX lige noget for dig. En teknisk studentereksamen giver dig en masse muligheder på lige fod med de øvrige gymnasiale uddannelser. Kom og hør om HTX og de forskellige studieretninger og mulighederne bagefter. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge din tekniske studentereksamen til.

Alle har et talent, og vores fornemmeste opgave er at være medvirkende til, at det talent udvikles på bedste vis. Vi har fokus på at uddanne det hele menneske, at være med til, at den enkelte får realiseret sit potentiale fagligt, personligt og socialt. Men at være under uddannelse er også meget mere end det. Det er også noget om interesser, om at finde sin rette hylde, om at se muligheder og om godt kammeratskab.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev