thumb-4

Åbent Hus hos Louise Høyer til Open by Night

27/09-16

På fredag den 30. september holder Tandtekniker Louise Høyer  Open by Night  og klinikken har åben til kl. 20. Her er der mulighed for at komme forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak

Udover at kunne shoppe rundt i Skives butikker til by Night, er der også mulighed for at besøge  Aut. Klinisk Tandtekniker Louise Høyer, når klinikken holder åbent til kl. 20.00. Der vil være en kop kaffe og man kan få en ufor-pligtende snak med Louise Høyer om hvad klinikken kan gøre for mulige patienter og muligheden for en tandprotese.

Der er flere forskellige typer tandproteser, men alle med samme hensigt; at erstatte tænder uanset om der er tale om alle tænder, en helprotese, eller delvise tandsæt, en delprotese.

– Folk henvender sig til os, når de enten har fået besked fra tandlægen om at tænderne ikke længere kan reddes, en planlagt større operation, hvor sygehus fjerner eventuelle betændelsesramte tænder eller de simpelthen er faldet ud, siger Louise Høyer, og fortsætter, – fælles for stort set alle i dag, er at ingen ønsker at gå uden tænder.

At få æren af, at arbejde med så vigtig en del af folks personlighed er en tillidssag, vores vigtigste opgave er, at kunden bærer vores produkt med stolthed. Og arbejdet slutter først, når det store smil er fremme. Det er ikke sjældent at patienter simpelthen falder mig om halsen af ren lykke, det er jo fantastisk. Men mange går beklageligvis med en forestilling om at et flot smil er fortid. Jeg kan kun sige kig op til mig, så får jeg det frem..

Derfor laver klinikken også mange immediatproteser. Disse proteser bliver lavet og indsat lige umiddelbart efter en tandudtrækning.

Tænder og smil er en dybt personlig ting, men kan for nogen være en dyr investe-ring og man kan være i en situation hvor man ikke kan finde råd til en nødvendig behandling.

Hos Tandtekniker Louise Høyer kan der findes flere forskellige muligheder for financiering. Vi følger kommunens tilskudsordning og
er man feks. tilskudsberettiget, hjælper vi med ansøgningen. Og hvis ikke, tilbyder vi rentefri finansiering med små mdl. afdrag.

– Man er velkommen til at bestille en tid hos mig og få et gratis eftersyn og en snak om hvordan det kan gribes an, siger Louise.

Der findes i dag rigtig mange flotte tænder til proteser, som er lavet meget naturtro.

Der er flere protesebærer end man regner med, det er bare lavet så flot i dag at man ikke altid kan se at det er en protese.

– Det er ikke kun ældre mennesker, som har protese i dag, men ingen konfirmander får protese i gave mere, som mine bedsteforældre fik, siger Louise Høyer.

Louise Høyer stiftede virksomheden i 2001 og har 4 kliniker: Skive, Nyk. Mors, Struer & Holstebro

Gældende for alle klinikkerne er, at de laver alt selv på deres laboratorium, med deres patienter i højsædet.

– Her er der tid til at lytte til ønsker, og vi er altid klar til at hjælpe med gratis råd og vejledning, slutter Louise Høyer.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev