thumb-5

Årets Skive Business Awards endte med stående bifald

29/01-2018 SKIVE: 230 erhvervsfolk var mødt op i fine klæder. Den røde løber var rullet ud, de nominerede ankom i limousine, fotografering foran sponsorvæggen og bobler i glasset var alt sammen med til at sætte rammen og give den rette Oscar-stemning for det kommende awardshow.

Det er anden gang Skive Business Awards afvikles og med Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter som afsender.

Inden man i programmet kom til selve prisuddelingen blev gæsterne underholdt på humoristisk vis af Søs Egelind. Den jyske, jordbundende Søs Egelind brugte eksempler fra sin egen opvækst om at være vinder i sit eget liv.

En ny pris havde sneget sig ind i rækken af erhvervspriser i år: Skive Business Awards Ærespris. – Denne pris har ingen indstillinger og ingen nominerede, men er nok den mest prestigefyldte pris og overrækkes som den sidste, fortæller Lise Korsgaard.

Prisen gives til en person som har gjort en særlig indsats for erhvervslivet i Skive Kommune gennem vedholdende arbejde og over en over en årrække.

Vinderen af prisen var entreprenør, Kaj Ove Madsen, som deltog i aftenens arrangement sammen med sin kone, datter og svigersøn. Til at overrække prisen kom Jens Kristian Mogensen på scenen og havde disse ord: – Det er mange muligheder for at investere, men Kaj Ove Madsen investerer her i byen! Viljen og modet til at investere i nyt og gennemgribende renoveringer har resulteret i mange markante byggerier som Punkthusene, Asylgade, Posthuset, Strandtangen og Resenlund.

Hertil kommer et stort antal erhvervsbyggerier på egnen. Udviklings- projekter- som området ved Østerbro, der er en integreret del af hele BIG Blue projektet – viser ligeledes stort engagement i byens fremtidige udvikling. Kaj Ove Madsen har skabt sig en stor erhvervskarriere, som i den grad er kommet Skiveegnen som område samt Skiveegnens erhvervsliv til gode, fortalte Jens Kristian Mogensen.

Det var en bevæget Kaj Ove Madsen som til stående bifald gik ned fra scenen, efter at have modtaget den æresfyldte pris.

Efter folk havde sat sig kom endnu en overraskelse, som af konferencieren, Søren Vester, blev introduceret som ”en hilsen fra en særlig person der ikke kan være her i dag”. Op på storskærmen kom Borgmester, Peder Christian Kirkegaard, som fra sin indlæggelse på Skive Sygehus sendte en stor tak til Kaj Ove Madsen.

Her er alle vinderne af Skive Business Awards 2017:

Årets Butik: Kære Børn Skive

Årets Butiksmedarbejder: Charlotte Bundgaard, Thiele Skive

Årets Erhvervspris: Hancock Bryggerierne

Årets Iværksætter: Daniel Wulff Justesen, Limfjordens hus – Restaurant og Røgeri

Jobcenter Skives Virksomhedspris: Fur Bryghus

Årets Virksomhedsmentor: Mohammed Osama Zohdi Al-Hrazeen

Årets Unge Idé: Lildstrand

Skive Business Awards Ærespris: Kaj Ove Madsen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev