thumb-42

Åbent hus hos Miljøfoder Viborg

09/09-19

Traditionen tro afholder Miljøfoder Viborg fredag den 13. september kl. 10-18 den årlige fodermesse, med fokus på efterårets og vinterens fodring – specielt for hestene. Butikken er fuld af hestefoderkonsulenter, og bugner af tilbud på alt det bedste hestefoder, strøelse, rideudstyr, plejeprodukter, frostsikre drikketrug, og så er der mulighed for at indlevere dækkener og underlag til vask eller reparation til en god pris.

– Har du ikke en hest derhjemme, er der selvfølgelig også mulighed for at lave en god handel på andre efter-årsaktuelle varer til havens fugle, hund, kat, ligesom det godt kan betale sig at bytte sin gasflaske denne dag, eller fylde op i korn, fortæller Karsten Bang, indehaver.

Medbringer du din hund, kan du få gode råd til klipning og pleje af dens pels fra Dorthes Hundesalon.

Det er endnu engang muligt at lave en prissikret kontrakt på sæsonens forbrug af træpiller. Ved køb af mere end 4 paller kvitteres med en ølgave fra Viborg Bryghus. Konsulenten er klar med gode råd, så du vælger den rette pille til dit fyr.

Der er masser af sjove kon-kurrencer, hvor man kan vinde alt lige fra hestefoder, kattefoder til en hel palle spåner. Specielt for børnene er der kl. 15-17 gratis hestevognstur.

For de voksne er der smagsprøve på fadøl fra Viborg Bryghus, snaps fra Herregaarden Hessels Snapselaug, eller en kop kaffe. Skulle dette bringe sulten frem, kan pølseboden besøges. Her serveres grillede pølser med brød og tilbehør for kun 10 kr.

– Vi glæder os til at se nye som gamle kunder, og ser frem til en hyggelig dag i efterårets tegn, slutter teamet bag Miljøfoder Viborg.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev