thumb-51

74 børn på håndboldskole i efterårsferien

23/10-17

Nr. Søby: Årets håndboldskole i Søby-Højslev Arena arranget af DHF/Nr. Søby IF kom godt fra start  i år med 74 børn og en hel del fantastiske og frivillige ildsjæle.

Håndboldskolen der kom i gang sidst i efterårsferien varede torsdag, fredag og lørdag formiddag.

Børnene sov i hallen fra fredag til lørdag hvor skolen sluttede efter 3 hektiske dage. De havde besøg af 2 liga spillere fra Bjerringbro Silkeborg om torsdagen og der var besøg af Intersport og Witt om fredagen som viste det sidste nye inden for segways.

Til arrangementet i Søby-Højslev Arena var der fem voksne bl.a. Nicky og Jimmy, der havde skruet det fantastiske program sammen og som fik det hele at glide. Maden blev lavet af Lise Strøm alle de tre dage det varede.

– Det er fantastisk vi kan samle så mange børn og vi er utrolig taknemmelige for den opbakning forældrene også udviser, siger John Andersen, formand i Nr. Søby IF.

– Sidste år var vi 48 børn og i år har vi været 74 tilmeldte børn dels fra Nr. Søby IF og nogle enkelte fra Skive og Stoholm. Det er vi meget stolte af at kunne præstere her i Nr. Søby Idrætsfore-ning. John Andersen slutter af med at give en stor tak til alle de frivillige, som igen går forrest i dette projekt.
– Husk at give disse et kæmpe klap på skulderen, når I nu møder dem her de næste dage. De er nogle af grund-stenene i vor forening, slutter John Andersen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev