thumb-14

5. klasse på Nr. Søby skole redder julen

27/11-17

Da den gamle altertavle i Kobberup Kirke var sodskadet, var det praktisk af få den nedtaget og sendt til restaurering hos Nationalmuseet i forbindelse med installationen af det nye varmepumpeanlæg.

Det var selvfølgelig et stort problem, at kirken skulle være uden altertavle i julen, der er en af de vigtigste højtider i den kristne kirke.

Heldigvis var der stor hjælp at hente hos 5. klasse i Nr. Søby skole. Under ledelse af Lene Junge har klassen designet og fremstillet en fantastisk flot altertavle. Det er et rent kunstværk som klassen har kreeret, og de har været meget kreative. Der er et flot gobelin i stærke farver med to engle og en skulptur der forestiller Jesus på korset.

Så nu er kirken klar til jule-måneden, det nye varmeanlæg er i drift og en flot ny altertavle er placeret på alteret. Man er velkommen til at komme og se kunstværket. Kirken er åben alle dage fra kl. 8 til 16 og man er også velkommen til højmesse 1. søndag i Advent (3. december kl. 10:30) hvor konfirmanderne vil fortælle om tankerne omkring altertavlen og foretage den officielle indvielse.

Den 10. december er der julekoncerten i kirken hvor alle selvfølgelig også er velkommen.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev