thumb-9

4 uddannelser under ét tag på Viborg Gymnasium & HF

07/11-17

Lørdag d. 11. november er der Åbent Hus på Viborg Gymnasium & HF på Skal-dehøjvej 12 i Viborg.

Der bliver mulighed for at høre mere om de 4 spændende uddannelser, der udbydes på skolen, opleve skolens atmosfære, se de moderne undervisningsrammer samt møde elever og lærere.

På den 3-årige STX har skolen spændende studieretninger indenfor alle områder, så uanset om man er til biotek, sprog i massevis, science, musik, samfundsfag, det internationale, så er der en studieretning.

Da den 2-årige HF blev nytænkt sidste år, kiggede undervisningsministeren til Viborg, da VGHF i mange år har haft fagpakker, som er målrettet bestemte uddannelser og erhverv. Der er etableret samarbejde med andre undervisningsinstitutioner og virksomheder. Der er f.eks. fagpakken sund-pæd, force, kommunikation og innovation.

Som noget helt særligt, har VGHF den Visuelle HF, som er den eneste af sin art i Danmark. Det er en 3-årig uddannelse, hvor man både tager en HF-uddannelse og en Visuel grunduddannelse i løbet af de 3 år. Uddannel-sen er udviklet i samarbejde med The Animation Workshop – et kraftcenter indenfor Animation i Danmark. Eleverne arbejder med tegning, animation og medier – og er efterfølgende klædt på til bl.a. at søge kreative og andre videregående uddannelser.

EUX-landbrug i samarbejde med Asmildkloster Landbrugsskole er den største EUX uddannelse af sin art i Danmark. De to første årgange har fået papir på, at de både faglærte landmænd og student med adgang til de videregående uddannelser.  Der er lige nu ikke mindre end 100 elever i gang på de to skoler med EUX’en, mens 35 er ude i praktik.

På Viborg Gymnasium & HF har vi fokus på at give alle elever de bedste muligheder for at løfte deres faglige niveau og kunnen.

Alle elever bliver en del af det unikke elev- og studie-miljø, hvor der både er plads til fællesskabet og plads til den enkelte – i de flotte og tidssvarende fysiske rammer på Skaldehøjvej 12 i Viborg.

Så kom forbi lørdag d. 11. november – kig, lyt, spørg og find ud af, hvad VGHF kan!

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev