thumb-9

4 uddannelser under ét tag på Viborg Gymnasium & HF

07/11-17

Lørdag d. 11. november er der Åbent Hus på Viborg Gymnasium & HF på Skal-dehøjvej 12 i Viborg.

Der bliver mulighed for at høre mere om de 4 spændende uddannelser, der udbydes på skolen, opleve skolens atmosfære, se de moderne undervisningsrammer samt møde elever og lærere.

På den 3-årige STX har skolen spændende studieretninger indenfor alle områder, så uanset om man er til biotek, sprog i massevis, science, musik, samfundsfag, det internationale, så er der en studieretning.

Da den 2-årige HF blev nytænkt sidste år, kiggede undervisningsministeren til Viborg, da VGHF i mange år har haft fagpakker, som er målrettet bestemte uddannelser og erhverv. Der er etableret samarbejde med andre undervisningsinstitutioner og virksomheder. Der er f.eks. fagpakken sund-pæd, force, kommunikation og innovation.

Som noget helt særligt, har VGHF den Visuelle HF, som er den eneste af sin art i Danmark. Det er en 3-årig uddannelse, hvor man både tager en HF-uddannelse og en Visuel grunduddannelse i løbet af de 3 år. Uddannel-sen er udviklet i samarbejde med The Animation Workshop – et kraftcenter indenfor Animation i Danmark. Eleverne arbejder med tegning, animation og medier – og er efterfølgende klædt på til bl.a. at søge kreative og andre videregående uddannelser.

EUX-landbrug i samarbejde med Asmildkloster Landbrugsskole er den største EUX uddannelse af sin art i Danmark. De to første årgange har fået papir på, at de både faglærte landmænd og student med adgang til de videregående uddannelser.  Der er lige nu ikke mindre end 100 elever i gang på de to skoler med EUX’en, mens 35 er ude i praktik.

På Viborg Gymnasium & HF har vi fokus på at give alle elever de bedste muligheder for at løfte deres faglige niveau og kunnen.

Alle elever bliver en del af det unikke elev- og studie-miljø, hvor der både er plads til fællesskabet og plads til den enkelte – i de flotte og tidssvarende fysiske rammer på Skaldehøjvej 12 i Viborg.

Så kom forbi lørdag d. 11. november – kig, lyt, spørg og find ud af, hvad VGHF kan!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll to Top