thumb-5

30 år med tyske motorer og olie på hænderne

17/08-16

Den 1. august kunne Kaj’s Autoimport holde 30 års jubilæum.

Det lokale firma har på 30 år udviklet sig fra ’ene mand på skansen’ til 8-9 ansatte i dag.

I 1986 startede Kaj Petersen firmaet Kaj’s Autoimport. Dengang importerede han special biler, ophugning af biler fra Tyskland og salg af brugte biler.

Firmaet har sidenhen udviklet sig og tæller i dag 8-9 ansatte på det nye store værksted og i salgsafdelingen. Kaj’s Autoimport har specialiseret sig i import af tyske biler såsom Audi, VW og især BMW.

Bilerne fra Tyskland er fyldt med det sidste nye inden for udstyr, som folk gerne vil have i dag. Lige nu har Kaj’s Autoimport omkring 100 biler på lager, så der er lidt for en hver smag.

Åbent alle ugens dage
Med kunder i hele landet gav det god mening at holde åben alle ugens dage. ”Ja, vi er faktisk begyndt at holde åbent alle ugens syv dage. Lørdag har vi dog taget os den frihed først at åbne til middag” siger en smilende Bo Petersen fra Kaj’s Autoimport i Højslev.
”Vi kan mærke, at folk har mere tid til at se på biler lørdag og søndag. Vores motto er, når kunden har tid, så har vi også. Vi får af og til besøg i weekenden af kunder både fra Fyn, Sjælland og Bornholm, faktisk hele landet” tilføjer Bo Petersen.

Bo Petersen er 22 år og søn af indehaver Kaj Petersen. Bo er udlært mekaniker på værkstedet, og er 1. januar i år kommet ind i salgsafdelingen. ”Jeg kender jo forretningen hvor jeg er kommet siden jeg kunne gå” fortæller han.

Fejring af jubilæet og Åbent hus 30 år skal fejres og det gør Kaj’s Autoimport hele august måned. Alle der køber en bil i august måned vil samtidig deltage i tre lodtrækninger om tre rejsegavekort til en værdi af 5.000 kr. efter eget valg. Derudover holder Kaj’s Auto- import Åbent hus fredag den 19. August og lørdag den 20. august. Her kan man nyde en lille forfriskning og andet godt til ganen, samt få en god bilsnak med medarbejderne, der helt sikkert også er klar med et godt tilbud.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev