thumb-6

20 år med Motion & Samvær i Søby-Højslev Arena

07/05-18

Hver onsdag formiddag, når de ældre i Motion og Samvær mødes, er der gang i en masse aktiviteter. Og det har der været i 20 år helt præcis, fortæller Frede Clemmensen, formand for Motion & Samvær.

For 20 år siden startede det daværende halinspektørpar Frede og Lis Clemmensen Motion & Samvær. De syntes dengang, at der manglede et tilbud for de ældre i området. – Så vi gik igang og i starten var man nok lidt skeptiske i de to lokale idrætsforeninger, men det skulle vise sig at være en god ide. For i dag er vi ca. 140 aktive medlemmer der mødes her i Arenaen hver onsdag. Da vi startede var der cirka 30 medlemmer, beretter Frede Clemmensen.

– Hver onsdag starter vi med gymnastik i 45 minutter og der-efter går vi videre med det, vi nu har lyst til bagefter. Der bliver spillet både boccia, bob, billard, badminton og danset på livet løs i Søby-Højslev Arena, fortæller Lis Clemmensen. Herefter er der fælles kaffebord hver gang.

I onsdags var det sidste gang i foråret, at der var Motion & Samvær og der var mødt ca. 90 medlemmer frem. På onsdag den 2. maj bliver de 20 år fejret med fællesspisning og en lille fest bagefter. Det synes vi er fortjent, fortæller parret Clemmensen.
De 140 medlemmer kommer bl.a. fra Skive, Vridsted, Ørum, Salling, Nr. Søby og Højslev, og fælles for dem alle er, at de nyder at røre sig og samtidig få en hyggelig snak og en kop kaffe.

Og selvom sæsonen nu er slut for Motion og Samvær, så er der stadig mulighed for nogle aktiviteter hen over sommeren, bl.a. krolf, stavgang eller tennis i Højslev området.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev