thumb

1800 til Konfirmandmesse i Søby-Højslev Arena

23/1-2018 Rigtig mange gæster trodsede kulden og tog vejen forbi Søby-Højslev Arena, som for fjerde år i træk lagde hus til den årlige konfirmandmesse. I år kunne messen så glæde sig over det største antal besøgende, siden opstarten for syv år siden.

-Vi synes virkelig at det gik godt. Vi havde ca. 1800 gæster, hvilket vi tillader os at kalde “rekord-mange”.
Messen trak igen hele familien som var med på tur for at opleve alle de spændende tilbud til de unge konfirmander. Med tre modeshows i løbet af dagen, var der løbende besøgende på messen. Udstillerne – 25 ialt – var positive over de mange deltagere, og nu glæder man sig til at se konfirmanderne i butikkerne efterfølgende, siger Anja P. Nielsen.

Hele dagen igennem summede det af liv og glade mennesker, som gik rundt til de mange spændende udstillinger, som bød på forskellige input og idéer til den store dag. Der var både smagsprøver, flotte borddækninger, tøj til drenge og piger, invitationer, pynt til dekoration, PC, foto, kage til festen og Salling Efterskole og Galtrup Efterskole samt meget andet.
Som afslutning på en vellykket dag, blev hovedpræmien, til en samlet værdi af 20.000 kroner, udtrukket til 2 vindere – en pige og en dreng, som hver vandt 10.000 kroner.
-Den første vinder var Jonas Bruhn Andersen, Skive og den anden vinder var Pernille S. Hansen, Vinderup der begge skal konfirmeres i år. Konfirmandmessen ønsker begge vindere tillykke og takker samtidig for den store deltagelse i konkurrencen.

Det var i det hele taget en dag med højt humør, og vi er alle godt tilpasse. Vi har bestemt ingen grund til at være andet, konkluderer Anja Præstegaard Nielsen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev