/f/blog/article/1bbaa7055e1b66bcf74a776d6f5a4f47f69cfad2_thumb.jpg

Vintercirkus i Kulturcenter Limfjord

Vintercirkus

Fredag 10. februar kl. 17.00

Hvad får man, hvis man tager en rund manege, flere hundrede glade børn og deres forældre, en velvoksen elefant samt artister og klovne? Svaret er Vintercirkus.  Fredag 10. februar byder KCL på Vintercirkus for hele familien. Med Cirkusprinsesse Jasmin i spidsen, bydes der indenfor i manegen til internationale kunstnere og artister i særklasse, samt masser af spændende og eksotiske dyr.

Domptør Bernhard Kaselowsky er indbegrebet af cirkus, som er det helt store omdrejningspunkt i hans liv. Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie og er særlig kendt for elefanten Ramboline. Udover elefanten arbejder Bernhard med masser af andre dyr - blandt andet geder, kameler, heste og hunde. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer sine dyr efter kunstens regler, det er særlig vigtigt for ham, at dyrene har det godt. 

Vintercirkus 2017 byder på et flot og spændende program sammensat af Isabella Enoch, der står i spidsen for forestillingen og fungerer som dagens sprechstallmeister. Den garvede cirkusprinsesse, der selv er vokset op i cirkusmanegen, har i mange år rejst verden tynd med sit solo trapeznummer. Isabella er dog ikke længere selv aktiv i manegen som artist, men hun har i stedet dedikeret sig til koreografi og sammensætning af forestillingen. 

Cirkusforestillingen gennemføres klokken 17, og billetterne kan købes via KCL’s hjemmeside.

 

Kommentarer

bubble