/f/blog/article/819bcbda8a3b43e3953f18389ab54a8973420bce_thumb.jpg

Vil du med til yoga i det fri?

I selskab med den fantastiske instruktør Betiina Larsen vil der være yoga ved Vandkraftsøen på græsset foran Medietanken ved TV MIDTVEST følgende datoer: tirsdag 13. juni, torsdag 22. og 29. juni kl. 17.00 - 18.15.

Yoga er for alle

Du vil igennem en yoga session komme hele vejen rundt om kroppen, og ind i hver eneste lille afkrog af dit indre og derved skabe bro mellem krop, sind og sjæl. ​ Yoga kan give dig velvære og være med til at øge din livskvalitet samt være medvirkende til at din krop kommer i harmoni og balance, uanset på hvilket niveau du laver yoga. 

For mange er yogaen i starten meget fysisk men med tiden, er det uundgåeligt at yogaen sniger sig helt ind i dig og fylder dig op med noget andet. ​Den ro og indre harmoni du skaber i din krop gennem yoga gør, at du bliver afhængig af disse finurlige øvelser sammen med det fokus du hele tiden har på dit åndedræt, og den velvære du har i både din fysiske krop og indeni dig efter en yoga session.

Begynder eller rutineret
Har du aldrig prøvet yoga før, eller blot et par gange eller er du rutineret yoga udøver, så kan du roligt komme og deltage. Der er plads til alle - uanset hvilket niveau du er på.

Yoga uanset vind eller vejr
Vi mødes foran Medietanken ved TV MIDTVEST i Holstebro på græsset foran Vandkraftsøen - medbring måtte og evt. tæppe, og klæd dig efter vejret. Hvis vejret ikke er til, at vi kan være udendørs, så rykker vi indenfor i Medietanken. 

Mød op uanset vind og vejr, og lad os få nogle fantastiske yoga sessioner sammen. Der er ingen tilmelding - du møder bare op!

Prisen pr. pers. er 50 kr. og betales pr. gang. Varighed: 1 time og 15 min.

Se mere på www.medie-tanken.dk

Kommentarer

bubblemedia