/f/blog/article/e2284e269faa7d7313ed6fc9c12f16a78d8c3342_thumb.jpg

Verdenskendt blogger: Holly Becker gæster Formland

Formland Spring 2018 byder på et væld af inspirerende foredrag og workshops fra både ind- og udland - heriblandt den awardvindende, amerikanske blogger og forfatter Holly Becker.

Når Formland Spring 1.-4. februar byder indenfor til en verden af interiør og design i MCH Messecenter Herning, kan de besøgende glæde sig til at hente værdifuld viden og inspiration fra nogle af branchens skarpeste hjerner.

Foruden de mere end 400 udstillere byder Formland på et alsidigt aktivitetsprogram med otte forskellige foredragsholdere. Én af dem er den populære, amerikanske blogger og forfatter Holly Becker, der står bag bloggen decor8 og bogserien ‘Decorate’.

Holly Becker, der har flere end to millioner følgere online, gæster Formland torsdag den 1. og fredag den 2. februar. Torsdag morgen foretager hun først den officielle åbning af Formland, hvorefter hun senere på dagen kan opleves på SPEAK UP-scenen i Hal E. Her vil hun blandt andet fortælle om, hvordan indretning og design påvirker ens produktivitet, sundhed og generelle velbefindende, samt give sine bud på hvilke trends man skal holde øje med i 2018.

- Jeg ser virkeligt frem til at besøge Formland! Jeg glæder mig i særdeleshed til at gå på opdagelse hos mange af de mindre brands, men jeg er også spændt på at besøge trendområderne ‘Life on Sundays’ og ‘TOUCHE MOI’, fortæller Holly Becker.

Holly Becker kan opleves på SPEAK UP-scenen i Hal E torsdag 1. februar kl. 14.30. På SPEAK UP finder man også Frederik Bagger, der beretter om sit iværksættereventyr, samt restauratør og ejer af Michelin-restauranten Kiin Kiin, Henrik Yde, der fortæller om fødevaretrends i 2018, og hvorfor Kiin Kiin er en fantastisk reklameplads for nyt design. www.formland.dk

Bliver der behov for at absorbere de mange guldkorn og nye indtryk, indbyder trendzonen ‘Life On Sundays’ i Hal D til et pusterum og en analog pause. Her kan de besøgende lade kreativiteten få frit løb via en heldags broderi-workshop, hvor man kan droppe ind, når man har brug for at trække stikket.

Hele aktivitetsprogrammet kan opleves på Formland Spring 2018 i MCH Messecenter Herning 1.-4. februar.

Kommentarer

bubblemedia