/f/blog/article/a7190e811bc41d66da56b8fbb8acebacc8187bcd_thumb.jpg

Travlhed på Højslev Kro

De seneste år er der hvert år blevet sat nye rekorder med antallet af nytårsmenuer fra Højslev Kro. I år bliver ingen undtagelse.

Igen i år står kroejer Claus Engmann og hans personale klar til det helt store rykind når der er drive-in i krohaven den 31. januar om eftermiddagen. Godt og vel 1.600 nytårsmenuer skal i år afhentes hos Højslev Kro.

I år består forretten af en lækker tapas-anretning bestående af: Grillet Sashimi tun, Ballotine m/røget laks og røget torsk i noritang, ovnbagt lyssej og spicy gule-rodspuré, Serranoskinke, krabbesalat, Chorizo, Tomatbrød

Hovedretten byder på en supermør Ribeye-filét af ungdyr. Langtidsstegt og grillet m/Pommes Anna,
Confiteret jordskokke, bagte løg med estragon, grillet zucchini og pebersauce m/ madagaskarpeber

Desserten er en dessert tallerken med små, flotte lækkerier til en festlig afslutning! 

Kabrikosakage m/gelé, hvid chokolademousse m/ brændt hvid chokolade, Pistacie fragilité m/hindbærcreme, Brownie m/gourmet popcorn m/karamel, Læsøsalt og hindbær, Chokoladetårn med Amarena kirsebær parfait.

Med andre ord er der linet op med ene lækkerier, når de mange nytårsmenuer skal afhentes. 

Forretten leveres på tallerken, hovedretten leveres i bakker lige til at sætte i ovnen og desserten leveres færdiganrettet i æske med låg. Nemt og ligetil, sådan må det gerne være nytårsaften.

- Udleveringen af nytårsmaden medfører et større logistisk planlægningsarbejde. Kunderne har fået et bestemt tidspunkt, hvor maden skal afhentes og det giver et flow, så ventetiden ikke bliver for lang, fortæller Claus Engmann.

Sammen med nytårsmenuen følger en VIP-kupon med, som giver 50% på a la carte menuer fra den 27. januar t.o.m den 14. april 2018! (Max 4 pers. pr. kupon)

 

 

Kommentarer

bubblemedia