/f/blog/article/3c66d098b8e84a05d3fe6ea20c6edfe515ebc9c4_thumb.jpg

Travlhed på årets sidste dag

1600 kuverter ud af huset på årets sidste dag.

Det var opgaven for kokkene hos Højslev Kro, der var på arbejde mellem jul og nytår for at gøre klar til årets store ryk: Nytårsmenu ud af huset fra Højslev Kro.

Og hvert år stiger efterspørgslen på den lækre nytårsmenu, som i år bestod af tapas anretning til forret, lækker supermør australsk striploin bøf som hovedret og en nytårsdessert tallerken fuld af små lækkerier, som en festlig afslutning.

Der var gjort klar til det store ryking i lørdags, hvor kromanden tog imod bag kroen og guidede bilerne roligt ind i krohaven. Her stod kokkene klar ved den store kølevogn fuld af mad. Alt var pakket og klart, og med godt humør blev der delt menuer ud efter ordre-nr. og tidspunkt for afhentning.

Kommentarer

bubblemedia