/f/blog/article/797c9bba7e452daac0a5f3fd8dcc2bf34bf873a4_thumb.jpg

Test din hørelse på Skive Svane Apotek

Skive: Er du blandt de 800.000 danskere, som har problemer med hørelsen? Så kan du få hjælp og vejledning på Skive Svane Apotek, når apoteket i samarbejde med DIN HØRELSE tester kundernes hørelse.

Hvor og hvornår: Skive Svane Apotek, torsdag d. 1. december kl. 9.30 – 16.30.


Langt de fleste går til optikeren, hvis synet driller. Men når evnen til at høre nedsættes helt eller delvist, forholder det sig anderledes. Der går derfor i gennemsnit syv år fra problemet opstår, og indtil man anskaffer sig et høreapparat. I den forbindelse sætter DIN HØRELSE og Skive Svane Apotek fokus på at forbedre borgernes livskvalitet og inviterer derfor til en gratis og uforpligtende høretest. Testen tager 10 minutter og foretages af hørespecialist Rikke Andersen.

”I dag har næsten halvdelen af alle mennesker over 50 år vanskeligt ved at høre, hvad andre siger, hvis der er støj i baggrunden. Det er derfor en god idé at teste sin hørelse regelmæssigt for at finde ud af, om man kan hjælpes til en forbedret livskvalitet. Jeg håber derfor, at mange vil komme forbi Skive Svane Apotek.” siger hørespecialist Rikke Andersen.


”På Skive Svane Apotek hjælper vi hver dag borgerne til bedre sundhed og velvære. Vi ser derfor frem til
at kunne tilbyde vores kunder en gratis høretest.For det kan være begyndelsen på en rejse mod forbedret livskvalitet.” siger apoteker Peter Krüger Bak .


I dag skønner man, at cirka 800.000 danskere har problemer med hørelsen, og at kun halvdelen af dem har et høreapparat. Det betyder samtidig, at mange mennesker oplever, at folk ”mumler”, og at en samtale kræver øjenkontakt. Ligeledes kan man have svært ved at høre i store forsamlinger eller skal bede andre gentage, hvad der bliver sagt. En høretest vil kunne afdække, om man kan hjælpes til en bedre hørelse og nemmere hverdag.

Testen forudsætter ikke en forudgående aftale, men man er velkommen til at ringe på tlf. 97 52 42 11 og bestille en tid, hvis der er et særligt tidspunkt, der passer bedst.

Alle er velkomne på Skive Svane Apotek, Sdr. Boulevard 7, i tidsrummet kl. 9.30-16.30.

Kommentarer

bubblemedia