/f/blog/article/1e177e421f435974d14470d986f1cabf937da6af_thumb.jpg

Tema aftener på Borbjerg Mølle Kro

Borbjerg mølle kro er gennem årene blevet berømt for de tilbagevendende temaaftener, hvoraf International Aften netop er afviklet med stor succes.

Men allerede onsdag d. 14. februar, hvor det er Valentines aften, har man igen sammensat en lækker 4 retters menu: En romantisk aften i stearinlysenes skær, hvor alle værelsesgæster oveni får et glas bobler som velkomstdrink før middagen.

Fredag den 2. marts indbyder møllekroen til ”Æ Møll´kuens Awten”, hvor man byder på mølle- og egnsretter, tilberedt efter gamle opskrifter. Det er mad, som vor mor lavede den og udover at smage på disse retter bliver der mulighed for fællessang, da Jens Madsen kommer og underholder på harmonika, og der uddeles fællessange til de, der måtte ønske det.

Alle søn- og helligdage byder kroen til ”Søndag på Møllen”, hvor man kan deltage i både frokost- og det store kaffebord. Mange kombinerer det med en gåtur omkring møllesøen, hvor der i øjeblikket er mange svaner.

I sidste uge kunne der tælles 180 knop- og sangsvaner og derudover mange gråænder, pibe- og hvinænder samt blishøns.

Hver uge i vinter trækkes der lod om et gavekort til det lækre kagebord, hvis man deltager i en Uglequiz. Ved at gå turen omkring møllesøen passerer man nemlig en Natugle, der har logi i et af de store bøgetræer ved søbredden.

Kommentarer

bubblemedia