/f/blog/article/34688101fc3bfcd973104ed195d4d2ae4596d6bf_thumb.jpg

Svensk sommer- stemning på SVANEN

Den kendte harmonikaspiller Kristian Rusbjerg gæstede Skive i forbindelse med SPIL DANSK 2016 og kommer nu igen for at give koncert på SVANEN, denne gang akkompagneret af Märta Nilsson (sang), Johanne Andersson (cello) og Svanemor selv Iben Barnwell (fløjte).

Repertoiret er svenske viser og musik, og der er lagt op til en stemningsfuld og romantisk livsrejse, fuld af vemod, længsel og drømme i sommernatten …

Märta Nilsson er klassisk uddannet fra DKDM i København, men beskæftiger sig også med folkemusik, tidlig kirkemusik samt renaissance- og barokmusik.

Johanne Andersson (billedet) er konservatorieuddannet cellist fra Ålborg og spilleri mange forskellige både rytmiske og klassiske sammenhænge.

Kristian Rusbjerg vil være kendt af enhver harmonikaentusiast, men også af gæster i Mariehaven som leder af Maries Festival Band og fra sine koncerter i snart sagt enhver genre - folkemusik, fransk musette, tango, tyrolermusik, jazz, viser, klassisk, folkedans og ikke mindst samarbejdet med Peter Vesth.
- og har altså her indvilget i at akkompagnere de 3 skønne “svenske” diva’er!

En fælles passion for naturen, musikken, den nordiske tone og det berømte “lyse vemod” bragte hurtigt de 4 sammen, og I kan glæde jer til en svingtur i kærlighedens og den lyse sommernats tegn.
Entré 120 kr. Torsdag 8. juni 19.30 - 21.30
Knækbrød & kaffe ombord - vi håber på, at Systembolaget holder åbent ;) Sommerkoncerterne på Svanen arrangeres af Kulturnetværket SVANEN på 4. år i samarbejde med Iben Barnwell og Kultur&-Fritid / Skive Kommune

Se mere på www.sommerkoncerter.dk og facebook.com/svanenskive :))

Kommentarer

bubblemedia