/f/blog/article/0eac15565f9f0d386f9927c613f07b8c1ec1d5de_thumb.jpg

Studiemiljøet på Morsø Gymnasium er værd at rejse efter

Kathrine Haugaard Hansen forlader hjemmet i Skive hver morgen klokken 06.30 for at tage i skole.

Hun har valgt at gå på Morsø Gymnasium af to grunde; - miljøet er præget af gensidig respekt mellem elever og lærere, og hun kunne få de valgfag hun ønskede. Kathrine valgte, som den eneste fra sin klasse, at tage et brobygningsforløb på Morsø Gymnasium da hun gik i 9. klasse. Her følte hun sig budt velkommen af både elever og lærere, og det faglige niveau levede op til hendes forventninger.

- Jeg tog brobygning på Morsø Gymnasium fordi jeg ville kende alle mine valgmuligheder med hensyn til ungdomsuddannelse. På Morsø Gymnasium oplevede jeg, at man som elev blev taget seriøst, og at man ikke bare var et nummer. Det afgjorde mit valg af gymnasium, siger Kathrine. Morsø Gymnasium er kendt for et højt aktivitetsniveau og engagerede elever, og dette afspejles både i undervisningen og uden for skoletid.

Kathrine har Musik som linjefag. På alle studieretninger er der jævnligt workshops og andre aktiviteter på tværs af årgangene. For Kathrine betyder det bl.a. fælles workshops for dramatik- og musikelever.

Det er hårdt at bruge mere end to timer om dagen på transport til og fra skole, men Kathrine bruger transporttiden effektivt, - enten til at læse lektier eller til at indhente manglende søvn. - Man vænner sig til den lange transporttid, men det er klart, at jeg kunne bruge min tid mere effektivt, hvis jeg ikke skulle bruge så meget tid i busser.

Når jeg starter i 3. g i august 2017 overvejer jeg at flytte på kollegium i Nykøbing. wDet vil give mig mere morgensøvn og mere fritid, slutter Kathrine.

Kommentarer

bubblemedia