/f/blog/article/b6e68dd4954212c22de217a2ff5612da9febe069_thumb.jpg

Stig tilbyder sund plantebaseret livsstil

Vil du gerne ændre din livsstil og leve sundere, men ved ikke, hvordan du skal komme i gang? Så er det nye tilbud fra Den Plantebaserede Sygeplejerske det rette valg for dig.

Her kan du deltage i et livsstilsforløb med ti deltagere, som giver dig den nødvendige viden om en optimal kost. Tilbuddet indeholder blandt andet sundhedstjek, madlavningsaftener og socialt fællesskab.

”Livsstilsændringer er meget nemmere, når det udføres som en del af en gruppe, hvor fællesskab er et hoved-element. Samtidig er det vigtige med jordnære råd og vejledning, som kan gøre det nemmere at fuldføre livsstilsændringen,” siger Stig Ladefoged, der er ejer af den nystiftede virksomhed.

Stig Ladefoged er nyuddannet sygeplejerske fra Viborg, der har valgt at gå den selvstændige vej og bruger ernæringsforskningen til at hjælpe folk med at ændre deres liv.

”Under min uddannelse har jeg læst flere tusinde forskningsartikler om kost og sygdomme, hvilket har dannet grundlaget for en enorm viden, jeg nu kan bruge til at hjælpe andre til et bedre helbred. Forskningen peger på, at vi bør leve mere plantebaseret.

De længstlevende og sundeste mennesker på kloden bygger deres kost op omkring grøntsager, frugt, fuldkornsprodukter, bælgfrugter og nødder - en plantebaseret kost. Denne kostform har vist sig at kunne sænke blodtryk og kolesterol inden for få uger og forebygge et væld af forskellige sygdomme som for eksempel kræft og demens.

Derudover er den effektiv i behandlingen af hjertekarsygdomme, diabetes, inflammatoriske tarmsygdomme, gigtsmerter og overvægt. Ikke mindst er det den eneste kostform, der har vist sig at kunne fjerne åreforkalkning fra hjertet og give den bedste beskyttelse mod blodpropper. Med denne viden ved jeg, at jeg kan hjælpe mange mennesker til et liv uden lidelse.

Mange vil gerne gøre det bedste for sin sundhed, men ved måske ikke, hvordan de skal komme i gang og her bremses livsstilsændringen oftest før man kom ordentligt i gang. Det er her mine tilbud kommer ind i billedet,” fortæller Stig Ladefoged, der venter spændt på at få gang i sin klinik.

Fra den 15. marts åbner Den Plantebaserede Sygeplejerske sin klinik i Toldboden i Viborg, hvor man kan booke livsstilssamtaler, sundhedstjek, foredrag eller deltage i et livsstilsforløb. Det første livsstilsforløb er allerede i april. Mere information om datoer og priser kan findes på hjemmesiden ”www.denplantebaseredesygeplejerske.com” eller på Facebooksiden ”Den Plantebaserede Sygeplejerske”.

Kommentarer

bubblemedia