/f/blog/article/1383bd61ddef01b8045113855ae672ec515623aa_thumb.jpg

Stem på Nr. Søby IF så de kan blive årets Fantastiske Fællesskab

- Hvis vi står stille som forening og ikke udvikler os, så forsvinder medlemmerne - og det duer ikke...

Nr. Søby Idrætsforening er med i konkurrencen om at være årets Fantastiske Fællesskab i Midt- og Vestjylland. Send derfor en SMS med teksten MV 4 til 1272.

Giv din stemme nu og vær med til at hylde fælles-skaber sammen med TV 2 regionerne, Tuborgfondet og Lokale- og Anlægsfonden. Vinderen modtager 50.000 kroner og går videre til den landsdækkende finale. Her skal regionale vindere igen fra alle TV 2 regionerne dyste om at vinde yderligere 100.000 kroner. Du vil da igen kunne stemme på din eller dine favoritter. 

Hvad er Fantastiske Fællesskaber?

5. marts lancerede TV 2 Regionerne i samarbejde med Lokale og Anlægsfonden og Tuborgfondet Fantastiske Fællesskaber. Et projekt der hylder alt det danskerne har sammen og gør i fællesskab. Man vil finde frem til den unikke forening eller sammenslutning, der fortjener titlen som Årets Fantastiske Fællesskab og den medfølgende pris på i alt 150.000 kroner.

Under ansøgningsperioden i foråret modtog TV 2 Regionerne til sammen mere end 1000 ansøgninger fra alle mulige foreninger og fællesskaber. I hver TV 2 region udvalgte en regionalt nedsat jury 10 fællesskaber.

I alt 80 fællesskaber blev nomineret på landsplan. I løbet af sommeren 2018 er der blevet produceret portrætfilm om alle de 80 fællesskaber. Portrætfilm som skal hjælpe dig med at vælge, hvem du vil stemme på. Filmene kan ses på tv 2 regionernes hjemmesider, de vil blive delt på facebook og vist på tv fra 3. september. Du kan du stemme frem til 23. september. Det sker lokalt på TV 2 regionernes hjemmesider. På hver hjemmeside vil du finde de ti fællesskaber, der er nomineret i netop den landsdel. ​

28. september offentliggør alle TV 2 Regioner, hvem der har vundet prisen i deres område. Vinderne modtager 50.000 kroner og går samtidig videre til landsfinalen, hvor vinderfællesskabet modtager yderligere 100.000 kroner. Alle i hele landet kan være med til at stemme om, hvem af de otte landsfinalister der skal vinde. Igen vil afstemningen ske på TV 2 regionerne hjemmesider, hvor de otte finalistfilm fra hele landet vil kunne ses.

3. november afholder TV 2 Regionerne i fællesskab med Lokale og Anlægsfonden og Tuborgfondet et nationalt prisoverrækkelsesshow, hvor Årets Fantastiske Fælleskab kåres. Det forgår i Kulturværftet i Helsingør og sendes direkte på alle TV 2 Regionernes kanaler fra kl. 19.45.

Kommentarer

bubble