/f/blog/article/d37b7aa6931091bee1072e28b1c2c9fbf43134ab_thumb.jpg

Sommerferie i spiludviklingens navn

Ungdommens Naturvidenskabelige Forening afholder for tolvte gang Game Development Camp, hvor 72 unge spilinteresserede fra gymnasier rundt i landet samles på Danmarks Tekniske Universitet, heriblandt en gymnasielev fra Skive Tekniske Gymnasium.

I denne uge afholder UNF (Ungdommens Naturvidenskabelige Forening) Game Development Camp på DTU,
hvor de åbner dørene for 72 unge gymnasieelever. Det er de færreste, som rent faktisk har arbejdet med spiludvikling før, men eleverne bringer masser af entusiasme og forventninger med på campen.

I løbet af campen vil de 72 unge gymnasieelever blive undervist i hvordan man programmerer, tegner og bygger sit helt eget spil. Deltagerne bliver delt op i fire grupper: Lyd, programmering, 2D grafik og 3D grafik. De bliver delt ind i hold af 6, med deltagere fra alle discipliner. Disse teams vil så i løbet af campen have deres eget spilprojekt og sidst på ugen vil de stå med deres helt eget spil.

Deltagerene skal dog ikke udelukkende udvikle spil hele ugen. De kommer i løbet af ugen til at deltage
i en masse sociale aktiviteter, hvor de vil lære hinanden bedre at kende og forhåbentligt finde nye venner.

Campen bliver afholdt af UNF, der er en forening for alle unge naturvidenskabeligt interesserede. Foreningen er drevet af frivillige og tilbyder ikke kun camps, men også foredrag landet over. Game Development Camp er kun én af flere ScienceCamps, som bliver afholdt hvert år. I år er Fysik Camp, Matematik Camp, Chemistry Camp, Biotech Camp og Software Development Camp også blevet afholdt.

Kommentarer

bubblemedia