/f/blog/article/4e75356f9b7934828e55899f3527e2aacf2c067f_thumb.jpg

Søby Højslev kæmper sammen om sundhed

Måske vil du gerne tabe dig eller få en bedre kondition. Men hvordan kommer du så i gang...?

Søby-Højslev Arena har en god og effektiv løsning, hvor det ikke bliver surt! Søby-Højslev Arena sætter i næste uge gang i et nyt koncept for dig, der gerne vil nå dine mål - altså dem, der kan aflæses på bl.a. hofte, lår, bagdel og mave.

- Vi tilbyder et sundhedskoncept, hvor man kan plukke det, der virker fornuftigt og godt for en selv. Vi anbefaler naturligvis, at man går all in, med både fokus på kosten, kredsløbet, fedtforbrænding og opbygning af muskelmassen, siger halinspektør Bjarne Linneberg.

Han fortæller, at der vil være nye aktiviteter hver uge og løbende sportsturneringer mellem holdene i forskellige sportsgrene. I år har Bjane Linneberg allieret sig med Janne Damgaard som både er kostvejleder og personlig træner. Netop motivationen er et sprængende punkt, når nyt-årsforsættet med at tabe sig lidt eller dyrke mere motion skal føres ud i livet.

Det har Søby-Højslev Arena været meget bevidste om, da det nye motions- og vægttabs-koncept blev udviklet. - Det skal være sjovt, at motionere og for langt de fleste mennesker er det sjovest, hvis man ikke er alene om kampen mod kiloene eller den halvsløje kondition. Derfor kører vi det med 4 deltagere på hvert hold, forklarer Bjarne, der ser frem til, at sætte konceptet i gang mandag den 22. januar kl. 19.30.

Fokus på kosten
En vigtig faktor i det nye tiltag er at have fokus på kosten sammen med kostvejleder Janne Damgaard der er med i konceptet. Det kan være til stor glæde for dem, der ønsker et vægttab. - Alle deltagere bliver målt og vejet i starten og når projektet er slut.

Deltag i holdtræninger
For de fleste er det rigtigt motiverende, at deltage i holdtræninger - hvad enten målet er forbedring af konditionen, et vægttab eller begge dele. - Det drejer sig om, at få indarbejdet en god vane med en sundere livsstil og det er lidt nemmere, hvis man træner flere sammen. Kender man ikke rigtigt nogen, man kan træne med, så er der rig mulighed for at møde en kommende træningsmakker til fællestræningerne, forklarer Bjarne.

Gode gevinster
Efter forløbet på de 8 uger uddeles præmier til holdet med største procentvise vægttab. - Den største gevinst er dog, at nå sine egne mål og give sig selv et bedre helbred, smiler Bjarne Linneberg, der håber på stort deltagerantal. Han opfordrer til at tage dine naboer, familie, kollegaer og venner med og understreger at alle uanset alder og køn kan være med.

Kommentarer

bubblemedia