/f/blog/article/0c79dc6502a019c02056b85ab0d7d7c0fdd99021_thumb.jpg

Skive Festival er klar til fotofest på mobilen

Mobilen er helt sikkert inviteret med, når 12.500 musikglade festivalgæster og frivillige første weekend i juni indtager Skive Festival. Telenor rykker ud med en 21 meter høj supermast på strandarealet bag Zwei Grosse-teltet for at sikre, at samtale, sms’er og ikke mindst foto- og videoopdateringer fra årets musikalske højdepunkter kan flyde frit.

Når Skive Festivals mange tusinde deltagere torsdag begiver sig gennem hovedindgangen på Strandvejen, er det for langt de flestes vedkommende med en smartphone i hånden og i glad forventning om, at årets store musikoplevelser med bl.a. Christopher, Gnags og Rasmus Seebach kan deles direkte fra festivalområdet i lyd og billeder på Facebook, Snapchat og Instagram.

Telenor forudser, at årets mange billed-uploads fra Scene 1, Roli Nu! og Hancock Teltet kommer til at betyde et rekordstort pres på det mobile datanetværk i de fire dage, festivallen varer. Derfor rykker Telenor ud med noget af sit tungeste netværksskyts og opstiller en 21 meter høj teleskopmast på strandarealet bag Zwei Grosse-teltet lige ved molen.

Data-rekord hvert år i Skive
”Dataforbruget fra Skive Festival slår sin egen rekord hvert år, og det skyldes at festen på festivalpladsen i større og større grad fortsætter på mobilen i form af foto- og videoopdateringer på de sociale medier. Vi ser det ved, at upload fylder væsentligt mere på vores event-master end på vores almindelige sites. Faktisk kan vi tydeligt aflæse, hvordan upload-forbruget stiger, når en populær kunstner, som fx Rasmus Seebach går på scenen. Derfor skal vores netværk være tunet til den øgede datatrafik, så vores kunder kan få en god netværksoplevelse uden forsinkelser og black outs,” fortæller Peter Nødbak, der er netværksdirektør i Telenor.

Skive Festival er ikke en eneste sommerbegivenhed, der får en netværksmæssig håndsretning af Telenor. Sommeren igennem køre Telenors fire lastbiler med flytbare mobilmaster sommerlandet tyndt til mere end 40 festivaller og andre større udendørs events med brug for ekstra data og kapacitet til mobilbrugerne.

Kommentarer

bubblemedia