/f/blog/article/c8f8f4957973c399557815529a57f59566543381_thumb.png

Satellitkontor åbner på torsdag i Hald Borgerhus

Hald: Torsdag den 14. juni åbner Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter satellitkontor i det nye Borgerhus i Hald.

- Vi vil gerne endnu tættere på alle lokale virksomheder på Skiveegnen. Derfor etablerer vi satellitkontorer tre steder udenfor Skive og nu er turen kommet til Hald, fortæller Thomas Rosenkrands fra Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter. Vi ønsker at komme i dialog med endnu flere virksomheder på egnen og med evt. iværksættere der skal bruge rådgivning i den retning. Vi har i den anledning også vores bog med som hedder “Dette er ikke en bog om hvordan du bliver iværksætter”, den indeholder mange nyttige oplysninger angående opstart af virksomhed. Og de spørgsmål vi ikke kan klare på stedet, har vi muligheder for at undersøge nærmere på hovedkonteret i Skive via vores netværk af forskellige rådgivere.

Ideen bag kontoret
Den første gang ønsker vi dels at vise flaget, at nu er vi her, og dels komme i-gang herude i 7840 Højslev. Alle der har lyst til at hilse på os er velkommen til at kigge forbi den 14. juni, siger Thomas Rosenkrands videre. Vi håber alle virksomheder vil benytte sig af kontakten til SET her i Hald, hvis man føler behov for en snak, et godt råd eller andet.

Det er også et ønske, at der på sigt kan etableres et erhvervsnetvæk og det arbejdes der allerede nu på i kulisserne. I netværket vil det være naturligt at skabe aktiviteter på satellitkontoret til glæde for netop erhvervslivet og flere har allerede udtrykt interesse for at deltage i et lokalt netværk herude.

Man kan møde forskellige medarbejdere fra Skiveegnens Turistcenter fra gang til gang og det vil også give en fleksiblilitet indenfor den rådgivning og service vi kan tilbyde erhvervslivet her i området.
- Vi er selvfølgelig stadig at finde på Østerbro 7 i Skive. Og nu kan man møde os i Hald Borgerhus, Ørslev-klostervej 140, og kontoret er bemandet fra kl. 9.00-12.00 fra torsdag den 14. juni og herefter alle tors-dage i lige uger.

De to andre satellitkontorer ligger i hhv. Durup - i Center Salling og på Torvet 4 er bemandet fra kl. 9.00 -12.00 alle onsdage i ulige uger. I Balling, Søndergade 13B, kan vi træffes alle mandage i lige uger i tidsrummet kl. 9.00 -12.00

Herudover kan vi på alle kontorer være tilstede efter nærmere aftale, slutter Thomas Rosenkrands.

Kommentarer

bubblemedia