/f/blog/article/4269517e7d5bf042ee2c2b002ce9e21942a2ad53_thumb.jpg

Petworld leder lige nu efter Danmarks dejligste kæledyr

Petworld søger lige nu nye deltagere til konkurrencen ’Danmarks dejligste kæledyr’. Konkurrencen kommer til Skive den 5. februar 2017.

Næsten 900 kæledyr deltog sidste år, da Petworldkæden åbnede dørene til en landsdækkende fotokonkurrence for
kundernes kæledyr. 

Nu gentager kæden successen og inviterer alle kæledyr til at deltage i konkurrencen ’Danmarks dejligste kæledyr’.

Konkurrencen afvikles over en hel dag i hver af kædens 30 butikker, og søndag den 5. februar 2017 kl. 10:00-15:00 kommer konkurrencen igen til Skive.

- Fotokonkurrencen er blevet et tilbagevendende arrangement i vores butikker. Og i år forsøger vi at give den lidt mere gas. Vi gør konkurrencen mere levende ved at lade kunderne optræde i billederne sammen med deres kæledyr, ligesom vi også gerne vil belønne sjove tricks, udklædning eller hvad man nu kan finde på. Vores fotokonkurrence skal være en dag med fest og farver, siger Jan Sørensen, direktør i Petworld. 

De dejligste bliver belønnet

Konkurrencen er dog ikke udelukkende for sjov, fortæller Petworld-direktøren.

- Der er naturligvis også en konkurrenceelement. Kæledyrene bliver fotograferet i butikken, og allerede samme aften kommer billederne online på den lokale butiks Facebookside. Her kan kunderne like billederne, og en uge senere finder og kårer vi de to dejligste kæledyr fra lokalområdet, siger Jan Sørensen. 

Kæledyret med flest likes bliver belønnet med et gavekort på 1.000 kroner, mens nummer to får 500 kroner til at handle for i Petworld.

Afstemning afgør vinder

De to vindere fra hver butik deltager desuden i en landsdækkende finale, der finder sted på Petworlds Facebook-side fra den 4. til 10. august 2017.

Udover titlen som ’Danmarks dejligste kæledyr’ kan kæledyret med flest likes også se frem til, at kæledyrets ejer får to minutter til at fylde en indkøbsvogn i den lokale Petworldbutik- kvit og frit. 

Billederne af de dejlige kæledyr fra Petworld i Skive bliver uploadet på Facebook den 5. februar 2017, og der kan likes frem til og med den 11. februar 2017.

Lokal kontaktperson:

Henriette Johansen, daglig leder af Petworld Skive, Holstebrovej 76A, 7800 Skive, tlf.: 97 56 56 28

Kommentarer

bubblemedia