/f/blog/article/d48a77265f892b4ced38655835f683b926f09513_thumb.jpg

Nye cykler til turisterne

VisitSkive har fået nye cykler til udlejning fra bureauet på Østerbro i Skive. 11 spritnye cykler står klar og kan lejes på dags- eller ugebasis.

Cyklerne er sponseret af Spar Vest Fonden samt Kvickly Skive. ”De gamle udlejningscykler har holdt i hen ved 15 år og var udtjente, så vi er rigtig glade for de nye cykler. Der er mange turister, som sætter pris på at kunne leje cykler og nyde de mange cykelruter på Skiveegnen. Med de nye smarte cykler bliver det forhåbentlig en endnu bedre oplevelse”, udtaler Helle Lyngsø fra VisitSkive/Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter.

De nye cykler er indkøbt i samarbejde med firmaet Easylap, Skive – en iværksættervirksomhed med speciale i cykellapning og reparation af cykler hjemme hos kunden. ”Vi har en serviceaftale med Easylap, så hvis turisterne pludselig punkterer under cykelturen, kan vi ringe til Easylap, og så klarer de ærterne – det er alle tiders service”, fortsætter Helle Lyngsø.

Cykelturisterne bor som oftest på en af egnens overnatningssteder og lejer cyklerne for en uge for at udforske egnen, men der er også kursister og gæster til egnens virksomheder, der gerne vil bruge fritiden på en cykeltur.

VisitSkive præsenterede før ferien nye stikort med oversigt over både cykel- og vandreruter i Skive Kommune. De nye kort er meget efterspurgte, både lokale og turister kommer og henter kort. 

Blandt de populære ruter er de nedlagte jernbanestier, Vestsallingbanen og Salling Natursti. Sidstnævnte har for nylig fået skilte op, der fortæller om ruten undervejs. Også de nationale cykelruter er meget benyttede, rute 2 fra Hanstholm til København går gennem Skiveegnen og på rute 12 – Limfjordscykelruten kan man følge kysten langs Limfjorden.

Kommentarer

bubble