/f/blog/article/e9328534be2bed4a703ed9e0bcb94cdc273842bd_thumb.jpg

Nu er det tid at tilmelde sit dyr til årets Farmshow

Årets MidtWest Farmshow finder sted den 17. juni på dyrskuepladsen i Skive. Teamet bag Farmshow arbejder på højtryk for at stable et rigtig godt skue på benene, hvor land og by kan mødes på en god og konstruktiv måde.

Tilmelding af dyr til skuet
Tilmeldingen af dyr til skuet er i gang, og der er mulighed for at udstille både kreaturer, heste, får og geder. Der er bestemte frister, der skal overholdes: Alle besætninger, hvorfra der kommer kalve eller køer, skal tilmelde sig se-
nest den 1. maj, mens der er frist helt til 21. maj for alle andre slags dyr. Alle dyr kan tilmeldes elektronisk på farmshows hjemmeside, hvor man også kan se regler og andre oplysninger vedr. udstilling af dyr.

Også dyrskue for børn
Også børnene kan udstille til Farmshow, hvor der er et specielt børnedyrskue. Her kan udstilles kalve, heste, hunde, katte og alle slags smådyr. Men selvom man ikke har et kæledyr, er man ikke afskåret fra at deltage, idet der er mulighed for at udstille andre ting, som f. eks. sin flot pyntede cykel, sit bedste legetøj, noget fra haven eller sin hobby.

Masser af hesteaktiviteter
Der er i år også mulighed for at tilmelde fritidsheste til Farmshow. Fritidsheste er heste uden stamtavle, som bedømmes på samme måde som avlshestene. Avlsheste derimod skal have en stamtavle.

Fritidsheste kan ikke deltage i konkurrencen om skuets bedste hest, men  i stedet kåres skuets bedste fritidshest. Fritidshestene kan på lige fod med avls-hestene deltage i mønstrings- og agilitykonkurrencer på pladsen.

Erhvervsudstillingen
Der er også gang i tilmeldingerne til erhvervsudstillingen. Og her bliver der en masse at kigge på, uanset om man kommer fra land eller by. Her er alt, lige fra partiforeninger over haveservice til maskinforretninger.

Der er endnu få ledige standpladser, så det er stadig muligt at være med.

Temaområder
Som noget nyt etableres forskellige temaområder på pladsen. Der bliver et område for jagt, fiskeri og friluftsliv, et andet område med kreative sysler, og endelig et område med fødevarer. Det er håbet, at mange lokale vil være med til at skabe liv og aktiviteter i disse temaområder.

Kommentarer

bubble