/f/blog/article/3e2952bb57cf20712838ce1cf8856cb312cfbb5d_thumb.jpg

Miljøfoder i Viborg slår dørene op: Forårsmesse i nye lokaler!

For første gang afholder Miljøfoder den årlige forårsmesse i den spritnye butik på Vognmagervej i Viborg.
Festlighederne finder sted allerede fredag d. 31. marts kl. 13-18!

Selvom lokalerne er nye, er tilbuddene lige så gode, som de altid har været! - Der er i år ekstra meget fokus på hund og kat samt haven - men derfor vil du stadig finde supergode tilbudspriser på sæsonaktuelle fodertilskud til heste og alle de andre dyr, fortæller  Karsten Bank, indehaver.
I år er der gjort plads til nye tiltag såsom besøg af en hundemassør, der tilbyder et gratis fysioterapeutisk tjek af alle de fremmødte hunde på fredag.

- En anden nyhed er at vi får besøg af den nye leverandør af BARF; Kragborg Råfoder og her vil man yde vejledning vedr. maden; vi har hørt de har skarpe messepriser på udvalgte varer på fredag, beretter Karsten.
Der er masser af konkurrencer hvor du fx kan vinde op til 6 måneders forbrug af hundefoder fra Royal Canin, eller en af de nye RYOM rugemaskiner.

For haveejerne er der også masser af relevante tilbud, da både gødning, kalk, græs- og markfrø samt blomster sælges til messepriser. Og med det gode vejr dmi lover til weekenden, er der virkelig noget at køre efter for havefolket.

Desuden kommer Villy Mougaard fra Blomstergaarden og tager jordprøver af de besøgendes medbragte jord fra kl. 14-17.

Skulle alt dette bringe sulten eller tørsten frem, har Miljøfoder sørget for at du kan besøge pølseboden og få friske smagsprøver af øl fra Viborg Bryghus – eller blot et glas sodavand eller kaffe. Der er frit valg på alle hylder, og butikken er fuld af supergode tilbud og nyheder. Det er ikke så ringe endda!

Kig forbi Miljøfoder til en sjov messedag i forårets tegn!

Kommentarer

bubblemedia