/f/blog/article/29655c98964bec34bff0530620da8a12de8fc8ab_thumb.png

Målmandsteam til den nye sæson på plads!

Først på ugen annoncerede SIK, at deres rutinerede målmand Daniel Krog stopper i Skive IK ved kontraktudløb 30/6-2017.

SIK skriver:

- Til gengæld er det en fornøjelse, at kunne informere om, at vi også i den kommende sæson starter ud med et særdeles kompetent team på målmandsposten: -For det første har vi nemlig forlænget samarbejdet med Emil Kobberup, så han nu som minimum er, at finde i den gule trøje frem til 31/12 -2017. -Emil har været igennem en fantastisk udvikling i sin tid i SIK og i hele foråret har det 21 årige målmandstalent været en super sidste skanse for vores unge mandskab.

Målmanden som i den nye sæson skal tage konkurrencen op med Kobberup i målet bliver U-20 landsholdsmålmanden Andreas Raahauge fra FCM. -19 årige Raahauge har igennem længere tid med jævne mellemrum trænet med i SIK, når det har passet ind i FCM`s program. -”Prøvetræningerne” har bekræftet os i, at Andreas har hvad det kræves for at konkurrere med dygtige Emil kobberup om pladsen som målmand for SIK`s bedste fodboldhold. -Andreas står til kontraktudløb i FCM 30/6-2017 og hans nye kontrakt med SIK er gældende for de kommende 2 sæsoner.

Kæmpe tillykke til Emil og Andreas med de nye kontrakter. -Vi glæder os rigtig meget til det kommende samarbejde. -Sammen med vores kompetente målmandstræner Morten Jannichen har vi en forventning om, at begge d`herrer efter sommerferien byder sig til og bliver en rigtig, rigtig stærk målmandsduo for vores unge mandskab.

Kommentarer

bubblemedia