/f/blog/article/5c4329a8a2f8f33ab6f680b8dc26f5f2c0d65265_thumb.jpeg

Landsmøde skaber stort netværk

Lokale kvinder får besøg fra hele landet - 450 kvinder kommer til Skive


Rammerne er sat, når Ladies Circle Skive (LC Skive) på lørdag får besøg af mere end 400 kvinder fra hele landet - samt enkelte fra udlandet. De mange kvinder er inviteret til det årlige landsmøde, som LC Skive i år er vært for.
Landsmødet er Ladies Circles generalforsamling og en god anledning til at netværke i festlige rammer på kryds og tværs af landsdelene. Ladies Circle er en international netværksorganisation for kvinder i alderen 25-45 år, hvor formålet blandt andet er at udvikle kendskabet til andres livsforhold, udvikle medlemmerne i selvstændighed og tolerance samt at skabe gode kammeratskaber såvel nationalt som internationalt. Organisationens formål er også at lave velgørenhedsprojekter, som støtter relevante formål. Ladies Circle Danmark har cirka 1.400 medlemmer.


I Skive har klubbens 17 medlemmer det seneste år været i fuld gang med forberedelserne til landsmødet. De mange tanker og ideer kulminerer således i weekenden, hvor landsmøde-deltagerne kommer til at opleve Skive fra sin flotteste side. Kvinderne møder ind til Landsmøde og den årlige generalforsamling i Kulturcenter Limfjord. På programmet er også et indlæg ved danske Anja Lovén fra det afrikanske projekt: Din Nødhjælp. Hun kommer for at modtage et større velgørende pengebeløb, som Ladies Circle har samlet ind på landsplan.
Når dette slutter, så holder de blå busser klar til at køre kvinderne til Resenlund. Her er der dækket op efter de bedste forskrifter, hvilket er med til, at Skive tager sig ud fra sin smukkeste side - og dermed brander byens image på bedste vis.


Fra Resenlund, fordeles de mange kvinder til spisning hos klubbens medlemmer. Det betyder, at det store selskab deler sig i mindre. Aftenen slutter i Skive Theater, hvor de mange kvinder igen mødes. Forplejningen for hele programmet står egnens lokale kokke for. De har alle lovet at benytte egnens fine råvarer hertil.


Udover landsmøde og netværk så har LC Skive - med hjælp fra det lokale erhvervsliv - arrangeret et stort lotteri. Mange sponsorer har bidraget med flotte præmier, og overskuddet fra lotteriet er tiltænkt to lokale modtagere: Nemlig Familiestøtte og Julehjælp samt Mødestedet Sind.


LC Skive glæder sig til at vise Skives mange smukke sider frem til kvinderne, der helt sikkert vil få mange minder med hjem fra byen og egnen. Også en måde, hvorpå Skive bliver sat på landkortet.  


For yderligere information
Charlotte Fog Nielsen
Formand for LC Skive 2016/17
25335654

Kommentarer

bubblemedia