/f/blog/article/cfdf8ae6247e70b0edc512f7d434b1d2e17d1a56_thumb.jpg

Landsdækkende kreativ messe i Viborg - fra kniplinger til betonstøbning

Fredag den 1. september slår Tinghallen og Stadionhallen i Viborg dørene op til Kreativ Fritid, Viborgmessen 2017, hvor 130 udstillere fra ind- og udland præsenterer et væld af nye materialer, værktøjer, m.v. til hobbyinteresserede. Med på messen er bl.a.:

  • Vinderen af Den Store Kagedyst 2013, Annemette Voss, der fortæller om tiden i bagedysten og præsenterer sin nye bog.
  • ”Strikkeprinsen” Vithard Villumsen fra Den Store Strikkedyst.
  • Viborgs verdensberømte uddannelsessted The Animation Workshop, der inviterer messens besøgende til selv at prøve kræfter med animation.
  • Kreativ Beton i Spøttrup.

 

Vanen tro vil der sikkert være kø ved indgangene, når Tinghallen og Stadionhallen i Viborg fredag formiddag den 1. september slår dørene op til den 30. udgave af Kreativ Fritid, Viborgmessen. Et sandt slaraffenland for alle hobbyinteresserede børn og voksne, som her kan se og afprøve et væld af et væld af nye materialer, værktøjer og andre nyheder, præsenteret af omkring 130 udstillere fra ind- og udland. 

Bagedyst og strikkedyst

Messen kommer langt omkring - fra spindelvævstynde kniplinger til rustik betonstøbning. Sidstnævnte præsenteres af Kreativ Beton i Spøttrup v/Martin Kristensen.

De besøgende på messen, der traditionelt kommer fra hele Danmark, kan også opleve en lang række workshops og foredrag, hvor forskellige hobbyfolk fortæller om deres interesse og passion.

Det gælder bl.a. vinderen af Den Store Kagedyst 2013, Annemette Voss, der fortæller om tiden i bagedysten og præsenterer sin nye bog, samt strikkedesigneren Vithard Villumsen, også kaldet ”Strikkeprinsen”, som er den ene halvdel af dommerduoen i det populære tv-program Den Store Strikkedyst.

 Ny udstiller: The Animation Workshop

Blandt de nye udstillere er Viborgs berømte og internationalt anerkendte uddannelsessted The Animation Workshop, der inviterer messens besøgende til selv at prøve kræfter med animation. 

Messen slutter søndag

Kreativ Fritid, Viborgmessen 2017, varer til og med søndag den 3. september.

 

Kommentarer

bubblemedia