/f/blog/article/4c81df782965c4e2c48aafe72e4fdd05b3826608_thumb.jpg

Julekoncert med Stig Rossen i KCL

Tirsdag 13. december klokken 20 præsenterer KCL en ægte juleklassiker. Det sker, når Stig Rossen og hans orkester leveres deres stemningsfyldte julekoncert i en flot og storslået scenedekoration i Koncertsalen. Som altid byder koncerten på et bredt repertoire af julens kendte sange og melodier. Det er ultimativ jul, der indhyller Stig´s julekoncerter med mange af de traditionelle og elskede sange – mest fra Danmark, men på passende vis krydret med de bedste julesange fra udlandet.

Det er 22. år i træk, at Stig Rossen tager på sin popu-lære jule Danmarks-turné, der tirsdag 13. december gæster KCL.

Som altid byder Stig Rossen på et bredt repertoire af julens kendte sange og melodier. Stig Rossen startede traditionen i Brændkjær kirke i Kolding i 1995 og de seneste år har der været over 30 årlige koncerter over hele landet. Det er ultimativ jul, der ind-hyller Stig Rossens julekoncert, hvor programmet er traditionelle og elskede sange – mest fra Danmark, men passende krydret med de bedste fra udlandet.

I 1997 kom cd´en ’Julelys’
på gaden. Det første nummer på den cd er ’Det kimer nu til julefest’, og netop det traditionelle bil-lede med den mest julede af alle julesalmer fra den danske sangbog understreger med al tydelighed den stemning, som Stig Rossen ønsker at frembringe til koncerten.

Stig Rossen tager i år den 17-årige Andrea Gadeberg med som gæstesolist. Sang og musik har altid fyldt meget i Andreas liv, og lige siden hun har kunnet stavre af sted, har hun sunget og spillet trompet, klaver og guitar. Men i særdeleshed er det Andre-as smukke og meget indlevende stemme der forfører os og rammer os lige i julehjertet. Den blødeste smukke klang som er en helt særlig gave. Andrea har siden hun var en lille pige medvirket i Fredericia Teaters kendte musical opsætninger. Først som den mindste pige på børnehjemmet i musicalen ’Annie’ og dernæst i rollen som Martha i ’Sound of
Music’. I 2003 blev Andrea hele Danmarks kæledægge, da hun spillede rollen som lillesøsteren Karla i DR´s julekalender ’Pagten’.

Læs mere om alle juleaktiviteterne på hjemmesiden
www.

Kommentarer

bubblemedia