/f/blog/article/ff7ba8e49d2a89a5c3e01c9839a0a36d30e851d7_thumb.jpg

Juleevent hos Georg Jensen Damask i Dommerby

Lørdag den 18. november åbner Georg Jensen Damask dørene og viser årets borddækninger og deres nye juledug, designet af Thora Finnsdóttir.

Georg Jensen Damask lover inspiration til borddækningen og et indblik i årets farver og tendenser. Ny juledug Georg Jensen Damask bliver ofte forbundet med ”Juledugen” – klassikeren med de flettede julehjerter og stilistiske grangrene. Men i år, til deres årlige juleevent, løftes sløret for deres helt nye juledug FINNSDÒTTIR, designet af keramiker Thora Finnsdóttir.

Dugen er et moderne bud på en ny klassiker, hvor Thora har taget udgangspunkt i sit eget keramiske univers oversat til en elegant overflade og transformeret til bløde damaskvævninger. Designet er en stjerne med inspiration fra antikke facetterede glas.

Limited Edition
I forbindelse med juleeventen frigives 200 stk. nummererede FINNSDÓTTIR duge i den bordeauxrøde farve, Winetasting. Dugen leveres i æske med 3 keramikstjerner, designet og produceret af Thora Finnsdóttir selv.

Hygge, knas og konkurrence
Dagen byder foruden inspiration til årets borde også på nyheder, julegaveinspiration, julekonkurrence og lidt godt til ganen. Den heldige vinder af julekonkurrencen løber med årets nye juledug, FINNSDOTTIR, med brodering og nummerering. Arrangementet afholdes den 18. november fra kl. 12.00 Georg Jensen Damask Stårupvej 29, Dommerby 7840 Højslev, Skive

Kommentarer

bubblemedia