/f/blog/article/aafda5708a011def9f849f469b6b3c89f15c8da6_thumb.jpg

Jul på Strandet Hovedgaard

Kom og se, oplev og smag på Nordfjends, når egnen byder indenfor til julehygge på Strandet Hovedgaard i den kommende week-end.


I det daglige er Strandet Hovedgaard lukket for offentlig adgang, men i weekenden den 3. og 4. December vil alle døre i hovedbygning og længer stå åbne og byde velkommen til en weekend med oplevelser for både børn og voksne. Det bliver ikke kedeligt!

Sidste år var første gang egnen mødtes om at afholde et julearrangement sammen. Det forløb på Ørslev Kloster og var så god en oplevelse, at alle var enige om, at det absolut skulle gentages! Egnen har flere spændende herregårde, som der normalt ikke er adgang til og derfor har vi fundet det rigtig spændende i år at rykke videre og kigge indenfor på endnu en spændende kulturhistorisk lokalitet - Strandet Hovedgaard.

Det er de mange frivillige fra Ørslev Kloster, der i samarbejde med arbejdsrefugiet står for julearrangementet, og det er rigtig spændende at mødes om en ny lokalitet. Ejerne af Strandet Hovedgaard er meget engagerede omkring at sørge for, at rammerne er helt perfekte, når dørene åbnes om ganske få uger. - Vi kan garantere, at det bliver en smuk weekend, og at alle er topmotiverede for at yde deres allerbedste. Der produceres på højtryk i de kreative værksteder på Nordfjends for tiden, og der er lys i stuerne til sent om aftenen, fortæller en af arrangørerne bag Kirsten Jakobsen, Hald.

Det bliver igen fortrinsvist Nordfjends, der viser produkter frem og laver oplevelser for børn og voksne. Der vil blive solgt smukke juletræer og være spændende arbejdende stande og dejlig mad og drikke. Der bliver rig mulighed for at få julegaverne i hus - og den ekstra lille værtinde- eller adventsgave.

Ørum Kirke, der ligger lige ved siden af Strandet Hovedgaard, holder åbent begge dage og har søndag kl. 10.30 Højslev Skolekor med til gudstjenesten, ligesom der søndag kl. 12 vil være historiefortælling ved Bodil Hansen. Lige inden weekenden rundes af synges julen ind i kirken kl. 15.30. - Vi er glade for, at kirken vil være med til at skabe julehygge i denne weekend op mod jul, som vi alle glæder os til at mødes om, slutter Kirsten.


Kommentarer

bubblemedia